| cris96 a întrebat:

Am 14 ani si 9 luni 1.68 si 52 de kilograme, sani mai deloc, de fapt e un mic foarte mic buzunaras.Eu fac atletism de aproape un an si ma gandeam poate din cauza asta am sanii mici? Toate femeile din famile au sanii mari si colegele mele si mai toate fetele de varsta mea.Chiar ma simt foarte prost uneori...

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu are legătură cu atletismul. Ai sâni mici pentru că aşa îi ai, vor creşte în timp deci nu ai de ce să te simţi prost. Baftă!

5 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

Stai linistita cris, ai doar 14 ani, vor creste ei, tu vezi ti de viata ta si continua sa faci sport

| mada_9093 a răspuns:

Buna! eu am 14 ani si eu fac atletism si sani mei sunt destul de mari atletismul nare nici o legatura stai linistita. iti vor creste daca ai spus ca feneile din familia ta ii au mari.
succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca este cazul sa te sperii desii daca nu se intampla nimic firesc ca unei fete de varsta ta atunci cred ca trebuie sa anunti pe cineva de incredere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Naspa...vezi u nu ai sanii

eu nu am inaltime (1. 60)

in schimb eu cand citesc asta ma bucur ca am sani mari (nu dinaia care atarna ca niste sunci).

deci si u ar trebui sa te bucuri ca esti inaltaa.

e mai important sa fi inalta decat sa ai forme.

eu am forme si tot degeaba daca nu`s inalta nu`s multumita de mine.

u ar trebui sa fi foarte multumita.

bye

| Tp42 a răspuns:

Esti slabuta pentru inaltimea ta, cred ca de aia esti asa. happy ma rog, nu numai asta e motivul, dar cred ca asta e cel care determina tot. dar nu-ti face griji. te asigur ca foaaarte multe fete ar vrea sa arate ca tine.winking