| kitty10 a întrebat:

Am 14 ani si am niste vergeturi pe genunchi.Cum scap de ele? Nu vreau sa merg la vreun salon pentru ca mama nu ma lasa... spune ca trec cu timpul.Am folosit creme de le nivea, garnier dar degeaba.

5 răspunsuri:
| cioko19 a răspuns:

Buna! Vergeturile nu iti vor trece, doar daca peste cativa ani(cand vei fi mai mare), vei face o terapie cu laser.
Cremele chiar sunt degeaba. tongue poate le fac mai putin vizibile, dar foarte putin.
Mult succes!:*

| simovacariu a răspuns:

Depinde de ce culoare au vergeturile. Daca sunt rosiatice iti vor trece daca le dai cu multa crema, dar daca sunt albe-sidefii foarte greu vor trece cu creme foarte scumpe.
Eu am si eu vergeturi si folosesc un set de creme si un gel de la FOREVER(aloe vera) si sunt foarte, foarte eficiente.
Poti sa-ti faci impachetari singura ca cremele acelea.
http://www.flp.ro/prima.htm intra aici pentru mai multe detalii daca te intereseaza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca tratamente naturiste, continua cu cremele, ai grija la ce mananci (fara grasimi, dulciuri), fa masaj pe locul respectiv si ceva sport usor, fara sa fortezi (pentru a imbunatati circulatia)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceau! eu am 15 ani si am si eu vergeturi. trebuie sa iti dai cu o crema speciala pentru vergeturi. se gaseste in farmacie. pretul cred ca depaseste 100

| anonymus_7010 a răspuns:

Si eu am vergeturi... dr flosesc o crema care spre surprinderea mea da rezultate... ce e drept rezultatele sunt mai putin vizibile pe vergeturile mai vechi... mie mi-a adus mama o monstra care nu o primesc decat doctori ...si din cate am vazut este destul de scumpa ...crema este adusa din italia si se numeste rilastil intensive... crema a primit-o mama de la o doctorita de acolo... sper ca ti-am fost e ajutor

Întrebări similare