| Ioanasiatat123 a întrebat:

Am 14 ani si anul trecut pe 28 mai a inceput sa imi placa de un baiat cand mi-a deschis usa. El are 16 ani si e in clasa a 8a acum iar eu sunt a 7a.
Pe 29 mai l-am intrebat daca vrea sa fie cu mine la scoala, intr-un biletel. Am avut o relatie de 4 luni (aproape 5) cu el apoi, din cauza unei fete si pentru ca el nu m-a mai bagat in seama timp de 1 luna m-am despartit de el intr-un mesaj pe facebook.
A 2a zi a intrat si mi-a zis ca i-am frant inima pentru ca el in seara asta a vrut sa intre si sa imi spuna cat de mult ma iubeste si ca ii e dor de mine (era vacanta de vara).
Am inceput sa regret ca m-am despartit de el si am inceput iar sa-l iubesc. in octombrie ne-am impacat iar si ne-a tinut doar 4 zile si apoi mi-a zis ca relatia asta ni duce niciunde si vrea sa ne despartim.
Am plans 2 saptamani apoi ziceam ca nu mai simt nimic pentru el. Dar si acum il iubesc enorm si se vede (la scoala). Ca si el pe mine. Chiar daca nu imi raspunde la mesaje pe facebook. Ce sa fac? Merita sau nu sad funda pentru cel mai complex si bun sfat.

3 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu, nu mai merita. Nu ati stiut sa va apreciati unul pe celalalt, va veti aminti tot timpul ce probleme au fost intre voi. Daca nu ati stiut sa va pastrati relatia pana acum, nu veti sti nici de acum incolo. Mai bine renunta si cauta un inceput fara probleme cu altcineva. Si ai grija sa inveti ce e de invatat din relatia pe care ai avut-o.

Răspuns utilizator avertizat
| Cătălinaa14 a răspuns:

Eu sunt de părere că ar trebui să mergi mai departe. Gândeşte-te că aţi fost de 2 ori împreună şi de fiecare dată v-aţi rănit unul pe altul. Dacă te-ai împăca din nou cu el, ai sta mereu cu gândul că poate se va plictisi de tine, că poate se va mai întâmpla ceva ce o să pună capac din nou. Evită să mai suferi pentru ceva ce nu a fost să fie. Oricum, sunt destui băieţi pe lumea asta.