| vyco a întrebat:

am 14 ani si as vrea ca parintii mei sa ma lase sa-mi fac revelionul cu gasca mea.Si fete de aceeasi varsta merg la revelionul asta.Cum imi fac parintii sa accepte sa ma lase la revelion...

Răspuns Câştigător
| giulia_6563 a răspuns:

Alexa singurul mod de a putea merge la acel revelion e sa vorbesti sincer cu parintii tai, sa stie si ei cu cine te duci cine se afla acolo, etc.adc sa stie si ei de tine, .esti la o varsta frageda pentru a intelege anumite aspecte ale vieti si nu uita esti minora si parintii tai au o mare responsabilitate fata de tine ei pot raspunde penal in fata legii pentru tine daca tu patesti ceva. uite pune-te tu in situatia lor ti-ai lasa singura fica de 14 ani sa is petreaca revelionul de una singura cu amici? ai risca? ai de unde sa stii ce se intampla acolo? de unde stii tu ca acolo nu se consuma bauturii alcolice drogurii si altele poate mult mai periculoasa? eu zic sa vorbesti cu parinti tai sa le explici ca totul va fi bine ca te poate suna oricand si sincer ar fi bine sa aduci cativa prieteni de ai tai acasa pentru a vedea si ei cu cine iti vei petrece revelionul.incearca asta.

5 răspunsuri:
| Bia:X a răspuns:

Incearca sa le explici cu cine vei merge la acea petrecere, fa-le cunostinta cu parintii persoanei la care se tine petrecerea (asa vor fi mai increzatori), spune-le ca nu ve-ti fi singuri acasa ci vor fi si adulti acolo si spune-le ca ar trebui sa aiba incredere in tine (incearca sa le demonstrezi ca esti responsabila, ca poti avea grija de tine macar pentru o seara )si nu in ultimul rand spune-le ca vei fi adusa acasa de unul dintre parinti si stabiliti o ora la care sa fi acasa(si nu intarzia nici 5 min ca sa-r putea sa nu mai ai sansa asta niciodata, sau sa-si piarda increderea in cuvantul tau). succes:*

| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Incearca sa explici ca esti responsabila...ca stii ce faci ca nu se poate intampla nimic grav...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-le cunostinta cu gazda petrecerii, cu parintii acesteia care sunt adulti, si probabil or sa te lase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Habar nu am laughing asta ma chinui si eu de vreo 2 revelioane si craciunuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta ma chinuiesc si eu de nu stiu cate luni ...nah ...sa incerc sa ii conving straight face Daca gasesti ceva te astept sa ma anunti si pe minehee hee