Cum au zis si restul' . inca te place. el n`a trecut peste. incearca sa se razbune, indiferent cat vrea sa para el asa un martir, care isi recunoaste fara frica toate greselile si le infrunta ca un barbat adevarat.
Sa se razbune, sub forma ca vrea sa se ascunda sub o alta infatisare, ca nu ii mai pasa. desi incearca sa-ti trimita 2 mesaje in acelasi timp. si vrea sa iei tu atitudine.
Pe scurt e un las. vrea sa initiezi tu tot procesu' asta de impacare, doar ca la sfarsit, sa-ti arunce in fata, ca tu l`ai cautat!
daca totusi vrei sa te impaci cu el [ desi se poarta ca un mare tampit ], eu zic ca ar trebui sa purtati niste discutii.
si daca vrei sa initiezi o conversatie, ai putea sa `l intrebi de ce puii mei voia sa ajunga pozele alea la tine?
ca sa ce? sa-ti demonstreze ce?
Faza cu impacatu'. eu zic sa nu iti faci mari iluzii, nu s-a schimbat si nici nu se va schimba, asta e foarte CLAR! vrea doar sa se joace. iar daca ati fi din nou impreuna, la certuri, iti va strecura cate o vorba de ' fosta ' ca ea nu facea asa sau etc. plus ca va exista mereu legatura aia fortata, amintirea unei despartiri, sentimente. mai greu dupa.
eu zic ca nu merita. pur si simplu, cel mult, tine legatura cu el. treci peste. atatia baieti asteapta.
:X:X
wow. ce poveste:X
Tipu ink te place
e clar:X
merita sa ii spui ca il placi
odata ce te`ai desp de ala... ce mai ai de pierdut?:X
esti norocoasa:X
Poate ca e bine sa mai incercati o data, eu sincer cred ca t place adica daca nu ar fi asea d c ar mai face tot c face unerri e bine sa t intorci in trecut! ancearca poate iese ceva bun!
Tu fara suparare da mi se pare ca "prietenu tau"se comporta ca un idiot daca as fi in locul tau nu mas impaca ca el adica mi se pare ca se comporta ft urat ca tine ( mai ales la fazele in care se lauda ca prietena lui mi se pare ca incerca sa te faca sa suferi atunci cand tot spunea ce buna e actuala si cat de rea e fosta...) noj fa cum vrei eu cred ca nu te merita... adica sunt atatea baieti pe lume
Ideea ca ca ar fi bine daca ai vorbi cu el despre fosta voastra relatie si sa vezi ce zice iar apoi daca el crede ca mai simte ceva pentru tine ar fi minunat daca i-ai mai da o sansa si sa mai iar cu el merita sa incerci mai ales ca ai zis ca te-ai despartit d prietenul tau pentru ca ink mai simti ceva pentru fostul vorbeste cu el da-i o sansa pup.
Chiar da :X
spune`i sau da`i de inteles ca`l placi. pentru ca e cam aiurea sa-i spui in fata ca`l placi.
in fine.
n`ai nimic de pierdut!