Pai normal ca nu toata copilaria se duce pe drumuri mai ales nu o sa ai timp sa iti faci prieteni nu o sa cunos prea multa lume si poate iti este greu sa iti faci prieteni.
Incearca sa vorbesti cu ai t-ai sa nu mai va tot mutati asa si ca ai vrea sa ramai intru-n loc spuinei de problema ta ca nu iti place sa tot te muti fai sa te inteleaga.
Nu mi se pare normal.Cea mai buna prietena a mea vara trecuta s-a mutat in Spania si vara asta ce urmeaza si ea se va muta tot in Germania. [strange] si isi doreste foarte mult sa vina acasa.de ce nu incerci sa vorbesti cu parintii tai si sa le spui ca vrei sa ramai? poate vor fii de acord
Nu chiar. Legi prietenii acolo, schimbi stilul de viață, peisajul... tot, tot!
După prima experiență, ar trebui să te fi obișnuit, după iar vine furtuna de schimbare a mediului. Chestia asta îți va folosi, înveți limbi străine și te poți descurca mai ușor când vei fi iar în această situație.
Schimbi doar orașul, deci să spunem că poți ține legătura cu prietenii prin telefon sau pe mess.
Nu știu motivele pentru care ai schimbat tu școala, însă poate părinții au considerat că așa e mai bine pentru voi toți. Vă veți obișnui, ce naiba, ai schimbat țara odată și nu te obișnuiești doar cu schimbarea de oraș? O să fie ok.
Iar tu stii spaniola si germana?
Cred ca ti-a fost greu sa inveti limbile astea(presupun ca daca pleci si in Germania stii limba).
Buna nu prea e normal deloc pentru ca nu vei avea timp să-ţi faci prieteni.Dar e si un lucru bun pentru ca, cunoşti locuri noi, obiceiuri noi.
La a4 ani unde dracu sa ramai? oricum e doar o opinie din pacate nu te prea pot ajuta doar sa te bucuri ca vezi locuri noi
Nu mi se pare normal adica daca iti faci prieteni buni intr-o tara si te atasezi iti este greu sa de acomodezi cu alti si dupa cu altii eu am locuit in Romania apoi in Grecia pentru 4 ani iar apoi iar in Romania si mi-a fost destul de greu sa tot schimb oamenii din jurul meu frumos ar fi sa ramai intr-un loc pentru ca altfel nu vei fi stabila niciodata in viata insa daca parintii tai nu pot ramane in acea tara nu te poti opune o sa vezi ca timpul le va rezolva pe toate sper ca te-am ajutat :*