| didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a întrebat:

Am 14 ani şi de Crăciun prietenul meu ar vrea să mă ia cu el la disco. mama ştie de el ( iubitul meu ), dar va afla şi tata în curând, aşadar discoteca e în satul vecin şi iubitul meu poate avea grijă de mine, are 18 ani. Dar nu asta e problema, cum să-i zic mamei şi cum să-i conving pe amândoi să mă lase? Funda şi multumesc

6 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Oh, draga mea, ai deja iubit de 18 ani? Şi mama ta nu îți spune nimic? Hm, foarte ciudat!
Nu am mers în viața mea la discotecă, dar având în vedere că sunt praf la dansat, nu am ce căuta acolo.
Ai 14 ani, cu siguranță părinții tăi nu sunt chiar atât de bătuți în cap încât să te lase să te duci cu tipul într-o discotecă. Ai o vârstă, nu mai ai 3 ani, încât să nu-ţi dai seama ce vrea un tip de 18 ani de la o fată.

| didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii explică (pentru positivity):

Draga mea, am deja iubit de 18 ani! Ştiu perfect ce vor unii băieţi de 18 ani, de la o fată, dar oricum nu am de gând să fac ceea ce el mi-ar cere! Dar în fine, mulţumesc de răspunshee hee, gestul contează! happy:*

| positivity a răspuns (pentru didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii):

Ia-o ca pe un sfat. happy
Nu am vrut să fiu prea dură.

| didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii explică (pentru positivity):

Înţeleg perfect :*!

| NeimaginabilA a răspuns:

Merg la disco 2 persoane, vin de-acolo 3.

| didiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii explică:

Şi voiam să vă mai întreb ceva, voi la ce vârstă aţi mers prima data la discotecă? Mulţumesc