| Andru1996 a întrebat:

Buna am 14 ani si de vre'o doua luni fac exercitiibig grin adica cate 100 de abdomene dimineata si 100 seara si mai fac 40 de flotari dim si 40 searabig grin ma rogoh go on dar as vrea alte exercitii care sa imi solicite abdomenulbig grinbig grinbig grin nu am unde sa merg la sala...deci imi trebuie exercitii care sa le fk in casabig grin FUNDA PT CEL MAI BUN RASP!

5 răspunsuri:
| AlexSadik a răspuns:

Ba cu fata aia nu meriti sa ai vreun litru de muschi, serios, adica daca te apuci de din astea strici fata de prost si cred ca te ai chinuit dealungul timpului sa o obtii asa ca ai grija nu lucra prea mult ca dispare, glumesc esti prost si atat daca vrei sa faci ceva intreab o pe mata dc te a nascut salut noapte buna mi a facut placere discutia

| StăpânulLuiIsusHristos a răspuns:

AlexSadik ma cocalar infect te-ai uitat intai la fata ta? De ce te iei aiurea de el? Ai vreo problema cu el? bravo lui ca le face, cred ca nici macar 50 de abs nu faci.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bwa fa si tractiuni ca savaniu sh mai vbimbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AlexSadik baiatul a intrebat de cateva exercitii fizice pentru a face muschi daca vrei ii dai un raspuns daca nu te cari de pe site-ul asta ca nu e site de inculti si cocalari, uita-te la limbajul tau sa vezi cum iti vine scarba.nu judeca tu pe altul dupa aspectul fizic parlitule.
Revenind la subiect, uite aici la raspunsul meu pentru un alt utilizator TPU:http://www.tpu.ro/sanatate/cum-poti-face-muschi-intr-un-timp-foarte-scurt/