| amuitat a întrebat:

Buna am 14 ani si de vreo 2 ani am devenit mult mai emotiv de ex. m-am uitat la niste desene de fete si acum nu ma mai pot desparti de ele, nu imi place sa ma cert cu prietenii si cand o fac imi pare rau si vreau sa ma impac cu ei pe scurt sunt prea emotiv ma indragostesc rapid, cateodata parca sufar. va rog ajutati-ma ce sa fac,

Răspuns Câştigător
| Chs_Robert_1995 a răspuns:

Lasa-te dus de val! Intr-o zi o sa-ti dai seama singur daca ai gresit sau nu.Cu totii am fost adolescenti si la toi ne-a placut sa iubim, sa ne plangem la altii, sa suferim in dauna problemelor.Be free!

3 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Asa este la 14 ani.Multi am trecut prin asta. Te coplesesc sentimentele pe care nu le poti stapani. Te indragostesti de cineva dupa de altcineva, dupa te plictisesti de acel cineva si treci la altcineva si tot asa.
Este doar o perioada in care ti se intampla asta. O sa inveti sa te controlezi cu timpu. (Adica sa-ti controlezi sentimentele)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum ai zis si tu, esti mai emotiv de fel, pari a fi o persoana buna. Pe parcurs ce vei creste te vei schimba, te vor schimba si persoanele pe care le vei intalni. Acum nu poti decat sa incerci sa fi un pic mai nepasator, sa nu te mai apese fiecare cearta cu prietenii tai, nu cauta sa faci mereu tu pace cu ei, mai lasa sa faca si ei, daca le pasa de prietenia voastra. Tine cont ca persoanele bune au cel mai mult de suferit asa ca schimba-te tu inainte sa te schimbe experientele negative. In ziua de azi cine e bun e luat de prost. Poate unii cred ca e normal sa fi sensibil la 14 ani, dar nu toti copii sunt ca tine. Sunt copii de 3-4 ani extrem de rautaciosi, totusi asta nu inseamna ca trebuie sa fi rau, doar un pic mai indiferent. Sper ca te-am ajutat.

| LovelyA17 a răspuns:

Pentru că ai 14 ani laughing