anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si jumatate! Mama mi-a tras azi cateva palme si m-a certat tare de tot! Ma gandesc sa plec de acasa in semn de protest pentru acele palme. Credeti ca e bine sau e totusi o masura exagerata?

13 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

Bună!
Înţeleg că nu-ţi convine situaţia, dar nu cred că e cazul să faci asta. E puţin exagerat.
Dar tot tu ştii cum e cel mai bine. Doar gândeşte-te bine înainte să iei decizia asta.
Succes!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e deloc o masura exagerata. oricum vine iarna si numarul boschetarilor scade

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Camelia,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| doreal a răspuns:

E o masura exegerata, candeste-te la mama ta cand afla ca pleci de acasa? un parinte vrea tot binele la copii acum ca ei mai primesc cate o palma o merita

| SpitalulDeGlumeti a răspuns:

Esti cam incapatanata, la varsta asta faci ce iti zic parintii nu ce vrei tu

| iccecrim a răspuns:

Salutare!
Deci îți zic doar că vei greși amarnic, nu cred că gândești corect și rațional.
Adică, presupunem că fugi, d-ai unde? Singură? Noaptea? Nu ți-e frică?
Și ce dacă te-a pălmuit, altă dată să știi să nu o provoci.
De fapt, te înțeleg cum te simți, eu am încercat să mă sinucid din cauza că m-am certat cu ea, și respectiv ea m-a pălmuit, și da, am băut pastile, dar am eșuat.
Și-acum mă gândesc să-ncerc din nou.
Deci, răspunsul la întrebarea ta ți-am dat-o, dar fii sinceră, oricâte de multe răspunsuri ai avea, dacă tu crezi că merită și într-adevăr vrei să fugi de-acasă-vei fugi, dar dacă nu vrei cu adevărat-nu o vei face.
Succese, și încearcă s-ai o relație bună cu mămica ta, eu cu-a mea nu prea am, dar știi tu adolescența.în fine.
PaPa.

| anonim_4396 explică (pentru iccecrim):

Ai putea lasa un id sa vb mai multe?

| iccecrim a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am id, am fb, daca doresti, am si skype happy trimite-mi un mesaj privat cu ceea ce-ti convine din cele enumerate mai sus si putem vorbi usor!

| anonim_4396 explică (pentru iccecrim):

Skype n-am eu, fb am! lasa tu un mesaj privat, te rog, cu numele contului tau de fb, ca eu nu pentru trimite inca mesaje private ca am de putin timp contul asta!

| alinaiuliana89 a răspuns:

Eu zic sa ii atragei atentia plecand de acasa cateva zile pe la o prietena, sa isi dea seama de ce a gresit cu bataia nu rezolvi nimic, depinde si tu ce ai facut, dar oricum nu e ok sa bati pe cineva doar pentru ca a gresit ...parerea mea arata-i cumva ca nu a facut bine

| DraCuShoara a răspuns:

Hey! Ai spus ca ti-a dat cateva palme...asa din semin? nu cred, trebuie sa fi facut tu ceva.Nu cred ca exista o mama care sa-si loveasca copilul din nimic. Si in orice caz, nu cred ca trebuie sa pleci de acasa, cred ca exagerezi. Si daca pleci, nu crezi ca atunci cand o sa te intorci(pentru ca sigur o sa o faci), o sa fie mai rau?big grin laughing

| anonim_4396 explică (pentru DraCuShoara):

Nu a fost din senin, am comentat la ea ca m-am saturat sa nu ma lase sa merg nicaieri si s-a enervat atunci si mi-a tras palmele. Faza e ca mereu ma cearta/bate/pedepseste, chiar nu stiu ce sa mai fac.

| IrinaLove23 a răspuns:

Eu as spune ca nu ar fi indicat sa pleci de acasa numai pentru niste palme, eu zic sa te gandesti mai bine la ce ai facut, daca meritai acele palme, totusi ea incearca sa aiba grija de tine pentru ca te iubeste, sper ca te-am ajutat