Ce-ti trebuie marire de penis, ai doar 14 ani, cu timpul te vei maturiza si tu si penisul, ai incredere in spusele mele, fa lucruri mai interesante decat sa-ti masori penisul... apropos vreau sa fiu rea, nu te supara...la cei 15 cm lungime a penisului ai numarat cate fire de par ti-au crescut langa acesta? Hai, sa cresti mare...
Urgent!:O
15 cm? pai ce vrei sa faci cu aia 15 cm? macar 40 mai
Sa-ti raspund la intrebare si sa las glumele la oparte. stai linistit.inca de dezvolti, ai 14 ani!
Te mai dezvolti ai doar 14 ani... Ce vreti mai oamneni asa is in ziua de azi daca la 14 ani se gandeste k o "are mica"...pe viitor la 14 ani alti o sa aiba copii.
ai probleme la cap copilule? si daca are 15 care e problema? cine te place te place si cu ea de 15 e aiurea
marire de penis la 14 animoama da suna interesantps:dupa ce iti faci marirea aia despre care vorbesti sa ma cautipoate iese ceva
Nu nu trebuie sa faci nici o marime de penis...ai timp sa cresti ai doar 14 ani...pe tine la varsta de 14 ani,, chestia asta te preocupa?:O
Tie iti trebuie o marire de neuroni! De creier...Si de penis k e cam mic..
Am 15 ani si n-am penis :-s si sunt si baiat, eu ar trebui sa ma plang, nu tu [just kiddin']
Si eu am o putzulica mica dar nu ma plang eu vorbesc si cu parintii si le zic ca ma joc cu ea si nu zic nimic! odata mi-am sos putzulica afara si m-am jucat cu ea fata de parintii mei si mi-a zis numa sa nu exagerez ca nu ii bine, da in rest o zis ca pot sa ma joc cu ea! si imi place sa ma joc cu putzulica
Anonimboy111 întreabă: