Buna!
Nu este nimic in neregula cu asta atata timp cat tu te simti bine
Si eu am 15 ani si nu am avut nicio relatie cu un baiat. In schimb ma impac bine cu toti (baieti si fete).
Stiu ca multi comenteaza pe tema asta...adica pentru ei nu este normal sa nu ai pe nimeni pana acum, dar iti spun sincer ca va veni si clipa cand vei avea prieten si vei face de toate. Toate la timpul lor!
Atata timp cat nu te simti stanjenita de acest fapt si atata timp cat te simti bine e totul OK!
Bye!
Bună.
Un prieten îl faci după 18-20 de ani, acum ești micuță și scapi ușor în capcană!
Nu te lua după gura lumii.
Pa, pa.
Nu e nimic rau in asta. Daca n'ai simtit nimic pentru nimeni si daca n'ai simtit nevoia de ce sa fie ceva in neregula? Si daca esti cu un baiat la varsta asta, la ce te ajuta? Ca esti cu el, iesiti afara si va pupati.Incredibil...
Nu ai de ce sa iti faci griji. Este frumos sa ai prieten te mai distrezi esti protejata. Este altceva. Ia id meu si vb iuli_yo16 funda pls
Da.Eu mi-am facut si cateodata regret asta, desi il iubesc.
Sa iti dau un exemplu.Inima ta, e o floare de aceea cu foarte multe petale ( nu imi vine in minte cum se numeste acea floare ). Bun; DEci, fiecare prieten pe care ti'l faci, ii daruiesti din petalele florii, cu cat tii mai mult al acea persoana, cu atat mai multe ii daruiesti.Bun...si va veni timpul cand vei gasi barbatul vietii tale, cel cu care te vei casatori. Ce a mai ramas pentru el din floare? mai nimic.decat cateva petale.ASa, mai bine iti patrezi floarea intreaga si curata pentru cel pe care il vei iubi si te va iubi.Cum spune si in biblie : Nu cautati dragostea pana nu vine ea la voi.De ce? ca sa nu fim ranite, sa suferim, si sa fie si sotii nostri multumiti de noi.
Sper ca te'am ajutat.
Te pup :*
Bafta!
Scumpa la 14 ani esti mica pentru prietenAi vreme ca nu te grabeste nimeni!
Daca nu simti tu nevoia de prieteni nu este nimic, nu exista o anumita varsta la care trebuie sa ai prieten sunt persoane si mai in varsta ca tine care nu si-au facut deloc. Teoretic e mai bine, cel putin nu suferi in dragoste asa mult.
Pfff esti inca copil daca tu scrii aici ca vrei un prieten
mai creste...maturizeaza-te