Mamei tale iy este km greu sa accepte ca fetita ei a crescutcand o sa vada ca iti creste pieptul o sa te lase sa porti
Eh! Mama nu mai are 14 ani, te-a făcut şi te-a alăptat pe tine şi i s-au mai lăsat sânii, de aia poartă sutien. O să ţi se lase şi ţie dacă începi să porţi prea devreme...
Mai amână sutienul şi vino pe http://www.lecturirecenzate.ro/!
Spune-i mamei tale ca au inceput sa nu ti mai vina bustierele si daca ai incerca sa ti cumperi altele mai mari, toate au bretele groase si sunt inestetice. Spune i sa toate colegele tale poarta sutien si au sanii chiar mai mici decat tine. Spunr i sa ti ia 1 sutien. Si daca (sigur) zice ca ti se vor lasa, spune i ca o sa faci exercitii de intarirea musculaturii si n o sa l porti mereu.
Si in al doi-lea rand: ramane la latirudinea fiecaruia daca i de pare daca am sani mari sau mici (70C... aproximativ ca niste mere din acelea mari)
si in al trei-lea rand eu sunt mai timida si nu prea o intreb pe mama mai nimic
ea imi spune toul iar eu nimic )
ea crede ca suntem prietene foarte bune si foarte apropiate
"Eh! Mama nu mai are 14 ani, te-a făcut şi te-a alăptat pe tine şi i s-au mai lăsat sânii, de aia poartă sutien."
intrebarea era pusa la misto
si observ ca nu aveti simtul umorului
DecI OMG! 1.scrie corect ca am descifrat pe aici la cuvinte de ma doare capu . mdeci. daca nu ai nu stiu ce sani nai de ce sa porti sutien pentru ca va sta total aiurea sutienul pe tine.si cum a spus cel/cea de mai jos.sanii o sa ti se lase mai tarziu daca porti asa devreme sutien
. si daca ti neaparat sa porti si nu te lasa mamica spune-i ca vrei si tu sa porti ca doara nu omori pe nimeni
...si ca no sa porti tot timpul.
sper sa iti iasa schema
>
Andrei67y5 întreabă: