| TVD13 a întrebat:

buna Am 14 ani si Parintii mei nu ma prea lasa sa ies din casa iar eu am decis ca daca ei nu ma lasa sa ma plimb sau sa ma intalnesc cu prietenu sau cu prietenii mei eu dk sa-i rasplatesk prin invatatura. d nu stiu daca fac bine pentru ca mereu le creste tensiunea cand aud ce fac eu la scoalalaughingCredeti ca fac bine(Funda)big grin

7 răspunsuri:
| Genuitoarea a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ai o discutie cu ei si daca nu inteleg spune-le ca ceilaltsi copii cum fac atatea lucruri? sunt unele care la 14 ani merg mereu in clubhappy asa ziceam si eu inainte cu invatatura. dar asta e ceva copilaresc. nu inveti pentru ei. inveti pentru tine! tu cu scoala fa ce poti si dati silinta cat poti sa ii ofitici pe ei si daca tot nu te lasa fi tupeistawinking ceartate cu ei... jignestei! trebuie sa inteleaga ca esti fata si sa termine cu comunismul asta straight face

| UninspiredName a răspuns:

Va trebui sa discuti cu ei si sa te impui sa le spui ca vrei si tu putina libertate, ca o sa inveti, ca nu o sa faci nimic periculos... sa ii lingusesti. Si stii...prima oara nu stai mult, dupa aia te faci ca ai uitat cat e ceasul dupa aia spui ca te'ai luat la barfa cu fetele. Sincer la 14 ani ar trebui sa te lase, mai ales ca e vacanta. Daca ai parinti cu care nu te poti intelege, va trebui sa pleci fara sa le spui sau sa ii suni sa ii intrebi daca poti sa iesi afara si daca iti spun nu sa iesi oricum.o faza dura ca asta o sa ii enerveze si o sa realizeze ca iti trebuie libertate.Am incercat'o.tongue

| Dannyellaa a răspuns:

Eu zic ca esti la o varsta la care ar trebui sa ai libertate, dar daca ei te tin in casa ar trebui sa vorbesti serios cu ei, ca sa inteleaga ca nu mai sunt vremurile in care erau parintii nostri de varsta noastra si ca acum se iese in oras sau la un suc, ceva acolo, cu prietenelee sau cu iubitul tau. Daca parintii tai il cunosc pe iubitul tau ar trbuii sa.l chemi la tine acasa ca sa.l cunoasca si ei si sa vorbeasca el cu parintii tai sau sa le cearaa voie sa iasa cu tine undeva. Deci eu iti zic sa vorbesc serios cu ei si sa.i si asculti pentru ca tu cand o sa fii mare si o sa ai copii o sa le interzici unele lucruri ca mama, si o sa.ti amintesti ca mama ta iti zicea la fel. Daca vrei sa asculti ce ti.am zis bine, daca nu asta e. Eu iti zc asta pentru ca si eu am avut o data varsta ta.

| poliku a răspuns:

Nu iti fa probleme ca nu e nimic grav.Insemna ca ai parinti de nota 10 chiar daca pentru tine e ceva iesit din comun.Asa gandeam si eu la varsta ta.Ei fac asta pentru ca te iubesc si nu iti vor raul.
Ca sfat ai mai multa grija de tine si parinti tai te vor lasa si sa iesi... sper sa intelegi ce am vrut sa spun...

| Oanix a răspuns:

Parerea mea este ca esti destul de mare incat parinti sa iti permita sa iesi sa te plimbi cu prietenele tale.Incearca sa vorbesti cu ei si sa le explici ca imbini utilul cu placutul, ca vei avea aceleasi note bune la scoala dar ca vrei si putina libertate. Si ei au fost la fel ca tine, ar trebui sa inteleaga. Si legat de ideea sa nu inveti, sa nu iti mai treaca asta prin minte, tu inveti pentru tine nu pentru ei. Faceti impreuna un program de iesit afara si de invatat si combinatile...inveti apoi iesi putin afara sa te mai recreezi, apoi mai inveti puitn...Multa bafta! Vreau si eu un vot daca poti http://superfete.cancan.ro/Concurenta-11152/

| Kcristy a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa stai de vorba cu parinti tai si pana la urma o sa inteleaga ca cateva ore poate sa te lase sa te vezi cu prietenu sau prieteni si ajuta-i si u prin casa cu treaba de ex spala vasele sau dai cu aspiratoru sa vada ca meriti bafta si FUNDA plssss

| EmoLove a răspuns:

Cum sa nu te lase sa iesi din casa?straight face (ai mei se roaga de mai bine de un an sa ies din casa).La scoala poti sa faci ce vrei, intr-o anumita limita, poti sa iei note mici dar...iti vor afecta viitorul si nu va fi bine...credema,iar nebuni, poti face cate vrei.