| andrutzic a întrebat:

Am 14 ani si pentru Paste as vrea sa imi vopsesc varfurile( cu vopsea care se duce desigur). Avand in vedere ca imediat dupa Paste incep scoala as vrea sa se duca repede ( la prima spalare). Ce imi recomandati? Parul meu e castaniu inchis si sa ma fac blonda parintii mei mai sfatuit mai bine sa nu ca nu prinde si nu imi sta bine ce culoare? Multumesc:*

7 răspunsuri:
| LollypopMe a răspuns:

Exista spray-uri pentru a face parul in alte culori.
cauta pe net.

| MEIALI a răspuns:

La varsta asta nu e bine nici macar sa iti faci varfuri, sa stii ca din vina asta o sa chelesti mai repede!

| AsdfghjkI32 a răspuns:

Poti folosi un nuantator, dar se ia dupa 20 de spalari.
Ai putea sa te dai cu Glitter Spray Color, costa 8 lei si au toate culorile, sau daca vrei sa iti faci varfurile albastre poti sa te dai cu albastru de metil. Se ia foarte repede.

Sper ca te-am ajutat si Paste fericit!

| Flower02 a răspuns:

Pai, ca sa iti vopsesti varfurile, ai putea sa incerci albastru de metil (gasesti la farmacii). Poti sa pui albastrul pe o bucatica de vata si apoi sa iti ungi varfurile cu ea. O alta metoda este sa folosesti un marker in genul celori pentru tabla, atat permanent cat si nepermanent. La culoarea parului tau, s-ar vedea frumos un rosu. Pur si simplu iti colorezi varfurile cu marker-ul. Ambele metode se iau de la prima spalare happy.

| Deeedde a răspuns:

Dupa parerea mea nu e bine sa te vopsesti de la 14 ani, dar daca parintii iti dau voie esti libera sa o faci!

| andrutzic explică (pentru Deeedde):

Mama a spus ca exista un sampon care coloreaza si se duce la prima splare. Tata m-a lasat doar cu conditia sa se duca la prima spalare

| Deeedde a răspuns (pentru andrutzic):

Atunci esti libera sa o faci!