| Qwed a întrebat:

Am 14 ani si peste ceva timp voi da examenele/ testele Nationale pt clasa a9-a,Liceu. Azi am o zi super proasta, deprimata. Să începem cu o scurta povestioara. De la 10 ani fac înnot am cateva medalii primite. De -a lungul anilor am avut medii bune.
Clasa a-5-a 9,82. Clasa a 6-a 9, 35, clasa a 7-a 9, 72, clasa a8-a 9,20. Dar nu mai pot nu mai rezist. Dimineata pregatirii peste pregatiri, înnot de 3 ori pe saptamana cateodata 2, teme, lucrari, învățat, teme pt pregatire. Nu mai pot, o să clachiez. Nu am mai iesit la o plimbare în parc din septembrie. Colegele mele de la scoala se duc peste tot, munte, club, cafenele, petreceri.

3 răspunsuri:
| CravataAlbastra a răspuns:

Poti lua si tu pauze, macar in weekend. Propune le părinților sa plecati undeva pentru ca din prea multa munca o sa ajungi sa nu mai poti face față si numai regi nimic etc. Ar fi o idee buna sa te relaxeze, deconectezi de toti si toate macar 2 zile.

| MariaMary122333 a răspuns:

Buna! Sunt in aceeasi situatie, nu fac inot dar sunt clasa a 8-a si astept cu nerabdare examenele. Cred ca esti fata.
In primul rand, parintii tai la ce se gandesc? Inotul este preocuparea ta acum? Mare greseala faci. Ia-o incet cu sportul ca o sa ai timp cand o sa fii in liceu.
In al doilea rand, in loc de sportul asta mai bine ai lua lectii de lb.romana sau matematica.
Bafta!

| RainmakerX a răspuns:

Hello.

Stai linistita, si eu m-am simtit la fel cand eram de varsta ta...
O sa treaca... o sa vina vacanta de vara si o sa vezi cat de bine este sa te relaxezi.

Incearca sa mai sari peste anumite activitati... Odineste-te mai mult si nu te mai gandi la altii.

Succes!