| Beibii a întrebat:

Am 14 ani, si prietenul meu 17, trec a 8a, el a 11-a. Mama mea este intelegatoare, dar tata nu cred ca l-ar accepta si nu suport ideea de " esti prea mica " si cred ca asta va spune. Deci, cum as putea sa reusesc sa-l conving, si sa-i explic ce simt. Pentru ca vreau sa-l cunoasca si sa fie de acord cu relatiahappy. Am mai vazut diverse raspunsuri, dar nu prea stiu ce varianta sa aleghappy
Am uitat sa mentionez de ce vreau sa le spun. Pentru ca o sa plec la tara si as vrea sa vina cu mine, el e de acord cu asta dar nu cred ca ai mei vor fi. De-asta as vrea sa capete incredere in el dar nu stiu cum sa le spun happy

8 răspunsuri:
| ΔH a răspuns:

Nu inteleg de ce trebuie` sa le spuneti mereu parintilor.
De parca ati da naibi raportul si cand va duceti la toaleta.

Eu am 19 ani, si pana acum ai mei nu stiu nimic despre nicio fata, pur si simplu nu au cu ce sa ma ajute ei pe mine.
unu la mana, e treaba mea cu cine sunt, e problema mea, daca tin la cineva, nu trebuie` sa cer parerea nimanui, nu trebuie` sa le zic lor.
In al doilea rand, daca as avea o problema, pot sa mi-o rezolv si singur, sau as putea cere sfaturi altor persoane care-ar intelege situatia. Daca as avea o problema ai mei ar spune decat: "Lasa, ca mai sunt si alte fete". Si asta m-ar enerva la culme. Nu-mi pasa ca mai sunt si alte fete...
N-ar stii sa-mi dea un sfat real cum sa ies din incurcatura, si mai ales cum sa rezolv.

Nu va inteleg.

Pastrati fratilor pentru voi, nu vad de ce-ar fi necesar ca parintii sa stie chestiile astea.

| Atâtdedulce a răspuns:

Faptul că e mai mare nu este nici un fel de problemă happy eu zic să le spui mai întâi alor tăi, şi să vezi cum reacţionează. Mai apoi, le poţi spune că dacă doresc îl pot cunoaşte şi il puteţi invita la masă să discute mai pe larg happy Tăticii de fete aşa vor fi intotdeauna. Face asta doar pentru că te iubeşte şi vrea să-ţi fie bine, şi să nu-şi bată nimeni joc de tine happy Înţelege-l şi tu, dacă vrei să te inţeleagă.
Apoi, ar trebui să te gândeşti dacă relaţia este destul de solida ca să merite banii. Adică să le faci griji alor tăi. Pentru că de cele mai multe oir ca fiica ta să aibă un iubit şi mare, este o grijă in plus. Dacă sunteţi de puţin timp, mai aşteaptă.
Baftăhappy!

| thealchemist a răspuns:

Ca nu suporti ideea ca esti prea mica inseamna exact asta, ca esti prea mica.

| dentartes a răspuns:

Chiar esti prea mica, iti irosesti copialria aiurea, cand oricum de batbati o sa ai parte toata viata

| DouaPuncteSteluta a răspuns:

Buna. Nu cred ca este o varianta de ai explica tatalui tau ca esti cu un baiat de 17 ani. Tati nu vor sa auda ca "fetita lor " are un iubit deoare ce asta inseamna ca in scurt timp te vei muta cu el si il vei lasa.

| faranume_2206 a răspuns:

Poi nu trebuie neaparat ca parintii sa stie ca esti cu baiatul respectiv. Le spui,, mai tarziu" cand crezi ca esti destul de mare incat tatal tau sa nu mai poata spune " esti prea mica ".

| rolly3342 a răspuns:

Pai e prea devreme sa il prezinti parintilor, oricum. dupa aia parintii tai o sa creada ca ati facut dragoste si nu o sa fie prea bine.ai rabdare. oricum esti prea mica, zic eu.ai grija macar sa faci sex protejat.cyaoo

| Kity22 a răspuns:

Spune-i ce simti entru el...si spune-i ca ar fi mai bine sa stie si el de relatie decat sa va intalniti pe ascuns...ca oricum asta ati face si daca el nu ar fi de acord big grin