| Distruspedinauntru a întrebat:

am 14 ani si sunt baiat acum vreo 3 luni s-a despartit prietena de mine si am suferit destul de mult pentru ea apoi decurand m-am certat cu ea ramasem prieteni ( eu tot o placeam foarte mult si speram la ceva) insa atunci cand ne-am certat mi-a zis pe fata tot. adica mi-a zis: ca statea cu mine doar pentru ca nu avea cu cine sa stea si ca m-a folosit doar..si ca oricum avea de gand sa se desparta de mine straight face si multe altele care m-au durut extrem de mult si de atunci mie mi s-a dus increderea in fete. adica numai am incredere in fete dupa ce am vazut cat de bine se poate preface o fata si cat tineam la ea si ea doar isi batea joc de mine si da poate ma cam plang dar am patit multe cu ea si cum spuneam de cand cu incidentu asta am devenit foarte retras ..numai rad la glume..si ma comport nepasator mereu si sunt trist mai tot timpul..si nu stiu ce sa fac inainte eram o fire vesela dar acum parca sunt un emo si in ultima vreme mi s-au intamplat numai ghinioane..am patit o gramada de chestii de atunci si pana acum si simt ca numai pot sad -de mentionat ca eu sunt in clasa cu ea ..si o vad in fiecare zi si mi se strica ziua doar cat o zaresc la scoala... nici nu prea sunt eu asa de sensibil dar pe fata aceasta chiar am iubit-o si se pare ca aici am ajuns cu asta ce pot sa fac sa imi revin? ce? sa revin la fosta mea personalitate? sa numai fiu trist mereu? sa uit de acele cuvinte ale ei? sad

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AnotherOne02 a răspuns:

Simplu.Trebuie sa ignori toate fetele.Desi sunt fata nu-mi plac fetele. happy
Desigur am si eu niste prietene, dar nici nu cred ca le pasa ca exist.
Ideea este ca majoritatea fetelor sunt rele, prefacute etc.(generatia asta)
Oricum sunt si fete care nu sunt ca restul, dar pana le gasesti... happy

| Distruspedinauntru explică (pentru AnotherOne02):

Da cam asta cred si eu despre fetele din ziua de azi

| AnotherOne02 a răspuns (pentru Distruspedinauntru):

Mda...Ce sa faci? Oricum imi pare rau ca ti s-a intamplat asta.Din acest motiv nu pun eu la suflet, sa nu sufar mai tarziu.

Ar trebui sa te prefaci ca nu s-a intamplat nimic intre voi.
Ex:Cand m-am certat cu o prietena (eram prietene de 1-2 ani) am incercat sa uit totul.Nu stiu cum este cu restul, dar daca ma prefac ca nu s-a intamplat nimic uit si de durere.
Oricum nu-mi pot da seama cum te simti.

Dar nu e nimic daca esti trist.Si eu sunt trista mereu desi nu prea vreau sa se vada a sa ca ma prefac(nu ii pot lasa pe restul sa-si dea seama cat de vulnerabila sunt).
E mai bine sa stai singur decat inconjurat de oameni falsi.