| carminela a întrebat:

am 14 ani si sunt cam timida! la scoala baietii din clasa ma enerveaza dar eu as vrea sa ii bat ca celelalte colege dar nu pot! nu ma lasa instinctul! nu am batut pe nimeni! si baietii spun ca sunt draguta dar nu ma cred atragatoare de ce? eu as vrea sa ies cu fetele in oras dar ele nu ma ia cu ele! ajutoooor!

Răspuns Câştigător
| TheToffyx a răspuns:

Deci... si eu am fost la fel ca tinelaughing. Adica Timida, retrasa nu vorbeam decat cu prietena mea.
Sfatul meu e sa te imprietenesti cu cati mai multi oameni, sa-ti faci prieteni mai ales baieti. \dancing e chiar cool sa ai prieteni baieti, si incearca sa "infrunti" chestia asta cu Timiditatea, nu este o solutie. sincer Ar fi bine daca tea`i schimba cu timpul, si spune-le si tu :fetelor: sa te ia si pe tine is oras ca nu faci nimic, nu le musti daca iesi cu ele. asa mi s-a intamplat cu mine si mia`m facut o gramada de prieteni am inceput sa fiu populara si sa`si doreasca toti sa iasa cu mine:* Sper ca tea`m ajutat, si incearca sa lasi timiditatea la oparte nu e o optiune:* [Funda puppy dog eyes]

5 răspunsuri:
| Zoet a răspuns:

Fii increzatoare.

Gandeste ca tot ce face este bine pentru tine si pentru cei din jur.

| speranata a răspuns:

Cand baietii se i-a de dine fii dura nu ii bati. asta inseman needucare nu te lua dupa colegele tale. Cand se i-a vre un cool de tiine zii ca il spui dnei diriginte sau ca te duci la directoor si poti sa-l jignesti sa sa-i tragi o palma peste fata... Cu fetele in oras roagale ca ai vrea sa iesi si u cu ele daca nu vor afla unde se intalnesc si mergi la ele nu mai au ce sa faca in momentul ala sau daca nu vor inseamna ca nu iti sunt prt si fa-ti o prt buna cu care sa iesi. incerca o veriosra o fata mai mica cu care te intelegi sau mai mare depinde nu trebuie sa iesi neaparat cu coolegele tale si cu baietii Incerca sa te faci frumoasa s fate in f fiecare zii cvu rimel imbracate mai elegant si ai grija de tine mergi la baie vezi cum iti sta parul asa fatele o sa te vada frumoasa si o sa vb cu tine... si cand se i-a colegii de tine fii eleganta dura si vorbestele jignestei. Nu sta de geaba sa rada d tine :* te pup dragutzaa mea daca mai ai nevoiee de ajutorr da-mi un mesajj

| yyyyy a răspuns:

Cam asa sunt si eu. mai ales o fata din clasa de la mine ii bate pe baieti iar eu oarecum m'as simti prost ca nu pot sa ii bat. Pe o parte ma simt bine ca par mai feminina. Si nu uita feminitatea se arata cu blandete nu cu bataie. cine bate pe altcineva e baietoi ma refer in cazul fetelor. Iar daca baietii nu te cred atragatoare asta e! asa e si cu mine iar o data cineva mi-a spus ca mai bine sa moara decat sa fie cu mine... ceva in genul si tu acum iti dai seama ca m-am simtit prost. dar nu am comentat nimic la asta dar asa i'as fi spus :'' Ti'ai fi dorit sa mori ca sa nu fiim impreuna? nici eu nu gasesc nimic atragator la tine si esti doar un copil pentru mine!''. appropo si eu am tot14. mai bine lasa asa aceasta treaba si acultati instinctul. e foarte bun!

| changedgigi a răspuns:

Buna.Prima problema este "ele nu ma ia cu ele ". Este scris gresit.2Nu ai de ce sa bati baietiilaughing. Daca baietii spun ca esti dreguta e un lucru bun.Atragatoare o sa fii cand o sa ai forme(daca intelegi ce zic).Sa iesi "cu fetele in oras"mi se pare o tampenie colosala.La 14 ar trebui sa ai alte aspiratii decat "sa fii in randu lumii". Este o diferenta intre draguta si atragatoare.Nu toate fetele pot sa fie dragute. Oricum, peste 2 3 ani cand o sa.te mai dezvolti...o sa vezi cum vin baietii la tine, o sa te saturi.

| AntiHrist a răspuns:

Poate esti o fire mai retrasa am si eu 2 colege in clasa le batem le scuipam le facem detoate de ce? pentru ca din clasa 5-8 au stat cuminti nu au miscat din banci si erau prea retrase si normal ca trebuie sa faci misto de ele incearca sa te bagi in seama cu ele ma rog acum daca si-au facut prietenele tale (gasca) cam greu sa intri in ea era bine sa te ai bine cu ele din clasele mici incearca poate ai o fire cat mai prietenoasa bafta!