Da e dragoste.Se vede clar din ce faci si cum vorbesti Dar de ce te miri ca te iubeste? Si eu am tot 19 si as umbla fara ezitare cu o fata de 13-14 ani.E o alegere incomparabil mai buna decat cele de varsta mea, din foarte multe motive.
E drăguț să mai vezi că există și cupluri frumoase care nu pun plăcerea pe primul loc.
Să vă țină dragilor.
Fara indoiala este vorba de un sentiment care te face sa te simti bine. Daca este dragoste sau doar un sentiment de moment o sa aflii pe parcurs insa gandeste-te ca esti inca foarte tanara aproape o copila si ai nevoie si nu e bine sa iti lasi prietenii deoparte pentru un baiat. Daca te vezi si cu prietenii tai,petreci timpul cu ei si te ocupi si de celelalte (scoala,hobby-uri, etc) va fi la fel de placut sau poate chiar mai placut, combinandu-le. Nu inseamna ca il iubesti mai putin daca iti vei petrece timpul si cu celelalte persoane care tin la tine. In fond s-ar putea ca pe viitor sa ai nevoie de prieteni mai mult decat crezi tu acum. Fa-le pe toate! Esti tanara ai energie, pasiune, pofta de viata. Nu te limita la o relatie serioasa de pe acum
Cred ca tu traiesti o poveste frumoasa si esti asa intr-o lume doar a ta si a lui.
Oricine poate sa iubeasca, doar ca la varsta asta te indragostesti usor, pentru ca baietii intra usor la inimioara si tot asa de repede poate sa si dispara.
Ai mai pus o intrebare si cred ca este vorba despre acelasi tip, iar daca asa sta treaba ma bucur ca te respecta si inca nu tinde la mai mult.
Ai grija de tine.
Draga mea esti doar fooooarte indragostita si eu sunt de papare ca dragostea ta (ca o tipa de 14 ani) e sincera.Chiar daca ai 14 sau 18 ani sti cand iubesti, simti asta.Eu sunt de parere ca e dragoste.Gandeste-te cate persoane traiesc impreuna ani de zile chiar daca e diferenta de varsta de 5 sau 10 ani, tu fi doar fericita!
Sa ai nororc in continuare si o relatie frumoasa.
Frumos, se vede ca va iubiti amandoi cu adevarat! dar va certati des? eu am relatie aproape de 2 ani si ne-am certat doar odata
Pai eu personal nu cred in dragostea de copil, asa cum a zis Eminescu in "Luceafaru ", prima oara nu iubesti persoana ci sentimentul de a iubi.
Totus voi sunteti fericiti si pe masura ce vei creste vei invata sa-l iubesti matur.
Iubiti-va!
Eu zic ca este dragoste si cearta da dovada de iubire, iar el daca iti trimite mesaje dupa ce va certati ca sa va impacati chiar tine la tine si te iubeste:* aveti o poveste frumoasa de dragoste, sper sa fiti asa toata viata :* Bafta:*
Esti mica... crezi ca-l iubesti sau viceversa. Sincer el mi se pare un dobitoc si un parvenit daca e instare sa profite de o fetita care nici nu a trecut in perioada adolescentei (parere personala).Se poate sa fie ceva intre voi sau poate vrea acel ceva de la tine ai mare grija.
Draguta poveste voastra de dragoste! Dar incearca sa nu te mai aventurezi asa de mult in ea...chiar daca esti fooooooarteeeee indragostita. Si eu am fost cu un baiat mai mare decat mine (nici eu nu am facut prosti ) si s-a sfarsit cam prost avand in vedere ca eu chiar il iubeam si el ma mintea. Eu am fost mica si proasta si l-am crezut dar incetul cu incetul chiar fratii lui m-au ajutat sa imi deschid ochii si sa imi dau seama ca e doar un nesimtit.
Nu vrea sa fiu rau, dar sa zicem ca e o dragoste adevarata dar cu iz copilaresc pentru ca ai 14 ani.Dar va ureez mult succes incotinuare.
Ce se intampla cu baietii din ziua de azi? Nu cred ca e normal ca un baiat de 19 ani sa stea cu o fetita de 14 ani. Ar trebui sa iti gasesti un prieten mai apropiat varstei tale asa te-ai scuti de problemele astea. Pe tine nu te vad vinovata, el e nebun. Nu stiu cate lucruri in comun ati putea avea. Eu la 14 ani cu siguranta nu ma gandeam la sex, nici menstruatia nu imi venise, iar baietii de 19 ani inca faceau glume pe seama mea nicidecum nu ma abordau. E o lume nebuna...
Parintii lui stiu ca tu ai 14 ani? Daca da, sunt constienti ca fiul lor e posibil sa corupa un minor? Te comporti ca o nora perfecta... La 14 ani ar trebui sa ai alte visuri. Nu judec, doar ca raman uimita de noua generatie...