| Annnnnnnn a întrebat:

Buna,am 14 ani si sunt din Cluj si as vrea sa fug de acasa la iubitul meu, el sta in Orsova problema e ca el are 23 de ani si stiu ca e cam mare pentru mine laughing dar il iubesc foarte mult... problema e mama si tata nu stiu cum o sa o scot cu ei? Daca o sa ma gaseasca ce o sa le spun? Sau cum sa ii pacalesc sa merg acolo? VA ROG ajutati-ma, dau FUNDA big grin

Răspuns Câştigător
| doreal a răspuns:

Daca vrei sa te duci, du-te! Gandeste-te, poate te iubeste (ma indoiesc dar hai sa zicem) odata ce te muti la el, tu ii vei face de mancare, tu ii vei face curat. Nu cred ca parintii lui vor fi de acord ca fiul lor sa aiba o relatie cu o mucoasa de 14 ani. Vei fi o femeie casnica, fara scoala, cu 3-4 odori dupa ea. Daca incepi sa faci copii de pe acum, cu siguranta vei avea multi copii. Dar stai ca poate te lasa alesu'.
Nu cred ca vrei un viitor de cacao doar pentru ca un prost te-a ademenit cu o "ciocolata". Logic... Si iubitul tau ar trebui sa fie la parnaie pentru ce face. Stai acasa si rupe legatura cu el. Cel mai bine e acasa cu parintii tai.

15 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Multă lume proastă mai e pe lumea asta.
Doamne ferește!

suntserios
| suntserios a răspuns:

PS: vezi ca mei era o domnisoara pe acici care zicea ca Fat Frumos e iubitul ei mai mare cu 10 ani ca ea si ca ar face orice sa se mute impreuna si dupa 5 luni posteaza ceva de genul ca omul s-a apucat de bautura si nu stie ce sa mai faca cu el

| Dariusuu a răspuns:

Eu zic să-ţi bagi minţile în cap ODATĂ şi să renunţi la ideea asta proastă a ta.
Ce să faci la el? Te întreţine el? Îţi dă iubire el? Ce să iubească la o fată de 14 ani?

În curând o să sfîrşeşti dezvirginată, tristă, aruncată în stradă de iubitul tău.

Şi ghici la cine o să te întorci...

| Annnnnnnn explică (pentru Dariusuu):

Am foarte mare incredere in el sad

| suntserios a răspuns (pentru Annnnnnnn):

Asa de mult il iubesti incat vreo sa il bagi la parnaie?

| Annnnnnnn explică (pentru suntserios):

Pai ce vine ar avea el? Daca o fac de buna voie.

| frostxtq a răspuns:

Sfatul meu este sa uiti aceasta idee extrem de proasta. Incearca sa depasesti etapa de rebelism datorata varstei si sa stai acasa la parintii tai unde nu iti lipseste nimic si de unde cu siguranta nu o sa te dea afara niciodata. El are 23 de ani, tu 14. Asta spune tot. Fii sigura ca nu o sa fii ultima fata din viata lui.
Si inca un sfat: sa nu ai niciodata incredere oarba in cineva, vei sfarsi atat de dezamagita de oameni incat vei ramane singura.

| Voidwithin a răspuns:

Daca vrei sa te lase gravida si sa iti dea un sut in fund, atunci ce mai astepti?

| puppetmaster a răspuns:

ButterflyFreeStyle are dreptate, chiar daca il iubesti ar trebui sa stai acasa la parintii tai.Nu stiu daca iubitul tau te iubeste sau nu, dar sunt sigura ca parintii tai te iubesc si ar innebunii daca tu ai disparea nu stiu unde fara sa le spui...gandestete si la ei putin, plus ca nu se stie ce o sa se intample cu tine dupa ce pleci la iubitul tau

| Annnnnnnn explică (pentru puppetmaster):

Suntem impreuna e 4 luni si am multa incredere in el

| puppetmaster a răspuns (pentru Annnnnnnn):

Da dar un baiat, mai ales unul de 23 ani, se poate razgandii foarte usor, mai ales in privinta unei fete de 14 ani si apoi poti sa stii o persoana si de 20 de ani si nu e de ajuns s-o cunosti cu adevarat

| suntserios a răspuns (pentru Annnnnnnn):

Presupun ca esti aici pe site doar sa faci panarama, la ce raspunsuri dai, asa ca ai un report de la mine, chiar si la 14 ani ai tai nu cred ca poti fi atat de naiva incat sa vb serios ce spui acolo

| doreal a răspuns (pentru suntserios):

Cam da...

| WholeWorldHelper a răspuns:

Bună.

Nu te sfătuiesc acest lucru.Ce te faci dacă ajungi în Orșova și lui nu îi pică bine gestul tău și te trimite acasă? Vei avea mari probleme cu părinții tăi și cel mai probabil vei fi monitorizată tot timpul. Având în vedere și faptul că ești minoră, cu siguranță el nu dorește probleme cu legea.

Toate cele bune!

| JohnnyStone a răspuns:

Daca ai 14 ani mai bine mai astepti macar 4 ani.nu fugii, o sa te gaseasca pana la urma si dupa aia o sa ai necazuri cu ai tai.o sa te dea disparuta si o sa fie anuntate toate unitatile de politie din judet.iti dai seama ce le-ai face? Funda?