Incredibil cum poti fi asa slaba nu e normal asa ceva, du-te la doctor vezi de ce esti asa slaba nu e normal, pofta de mancare ai? te simti obosita? eu ti-as recomanda un program dar tu esti prea slabuta, un program de ridicare de greutati dar la greutatea ta nu stiu http://adiograsime.ucoz.ro/
culturism,ca cadio slabesti,ai nevoie de grasime buna,slanina,sunca, nuci,alune,proteine multe, ceai verde, nu stiu ce sa spun, bicicleta e buna dar ai nevoie sa ridici greutati asa se fac muschi, tu poti sa faci miuni cu corpul tau, sa pui muschi nu grasime rea
Am 13 ani, 38 de kg si 1, 49, am avut la 12 ani 28 de kg, fratele meu, ne dezvoltam mai greu si? Care-i faza? Bucura-te ca nu ai 55555 de kg. Singurul lucru pe care l-a spus doctorul mamei mele este ''lasa fata-n pace, nu vrea sa manance, nu o obliga, are timp sa creasca '' mama pana la varsta de 14 ani tot slaba si mica a fost, asa e soiul nostru, nu te forta sa te ingrasi, ca o sa-ti faci rau, vitamine? Pentru ce? Am luat destule si nu au avut nici un efect, nu poti baga mancare-n tine cu forta, si daca te deranjeaza acest lucru' din cauza unor persoane, da-le dracu' asta e ceva gen ''daca ai fi fot mai slaba ai fi fost perfecta " In caz ca vrei sa vorbm adauga-ma la prieteni =), bafta
Du-te la un medic neaparat, eventual consula si un medic nutritionist nu e normal sa fii asa de slaba la 1, 70. Parintii tai ce spun despre asta?