| 88All4U88 a întrebat:

am 14 ani si sunt in cls8-a, e o fata in clasa care invata bine dar acum s-a cam lasat si o intereseaza doar baieti, inteleg ca este ceva normal dar se comporta ca o tarfa scuzatima desi mie imi place mult de ea chiar daca nu e prea frumoasa si e fitoasa in ultimul timp doar ca nu sunt prea frumos desi invat mult dar nu o impresionez.Ma poate ajuta cineva? Sa fiu eu insusi nu functioneaza.Si apropo chiar exista o fata cu sentimente care sa nu fie fitoasa, sa vrea doar baieti etc.MSs.astept cat mai multe pareri.

Răspuns Câştigător
| blackrose269 a răspuns:

E normal pentru o fata sa se uite dupa baieti dar nici chiar sa devina principalul scop al vietii ei.Adesea fetele se comporta "ca niste tarfe" pentru ca vor sa iasa in evidenta si sa fie bagate in seama de cat mai multe persoane. Daca nu o impresionezi sau nu apreciaza prin faptul ca te straduiesti sa inveti si ca incerci sa fi tu insuti atunci nu prea ai ce face.Incearca sa treci peste asta.Cat despre ea, o sa isi dea seama ca a gresit comportandu-se asa.cred.Da,exista fete cu sentimente si fara fite desi se intampla destul de rar sa gasesti.Eu am sentimente si nu prea am fite si sunt sigura ca mai exista fete asa.Trebuie doar sa fi atent in jurul taubig grin.

3 răspunsuri:
| adelutza29 a răspuns:

Sincer eu cred ca nu are rost chiar tu ai zis e cam tarfa si asa o sa ramana ca m greu sa ii schimbi sangele...big grin

| Stef_3025 a răspuns:

Insa de la "tocilara" care invata bine, sa ajunga in asa fel...
Mai bine las-o si vezi de viata ta! Sigur o sa gasesti tu pe cineva care sa tina la tine! Bafta!

| 88All4U88 explică:

Da dar nu a fost asa a fost tocilara clasei.