| Arianna14 a întrebat:

Am 14 ani şi sunt îndrăgostită de un băiat mai mare decât mine. El are 26 de ani şi are si prietenă. E atât de perfect ♥ Ce să face?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu se face nimic, e prea mare.

| Anca95 a răspuns:

Pfoai da te aruncilaughing.Se spune ca dragostea nu are varsta, dar in cazul de fata ar trebui sa aiba avand in vedere ca in cazul unei posibile relatii dintre tine si el este un minor la mijloc:TU.La 26 de ani oamenii vad lucrurile altfel si au nevoie si de alte chestii fiziologice. Sper ca intelegi.Eu zis totusi sa incerci sa-l uiti si sa te orientezi spre altul de varsta ta.Esti naiva si vulnerabila la varsta asta si il vezi perfect pentru ca are mai multa experienta de viata decat tine, poate nu e nici pe departe perfect.Omul la 26 de ani poate are ganduri de insuratoare si nu are rost sa te bagi intre ei. Oricum nu te va baga in seamalaughing, poate pentru o fantezie nimic la mult.Ia si vezi-ti de scoala si lasa problemele adultilor in seama adultilor

| zahre a răspuns:

Mai joaca-te cu papusile...Esti prea mica pentru astfel de "simtaminte".Eu am 18 ani, si nici nu vreau sa ma gandesc la posibilitatea de a-mi face un prieten...sau de a ma indragosti!

| Fatamuntilor a răspuns:

Simplu; il lasi in pace mai ales ca are si prietena; Oricum esti prea mica pentru el, are asteptari de la fete, nu va veti juca cu papusile.

| Happyjump a răspuns:

Mai întâi dă-ți seama că nu este băiat, ci bărbat, dacă veți fi împreună tu vei fi o proastă care și-o trage cu unu' de vârsta lui taica-sau, o să devii mamă la 15 ani, el va înfunda pușcăria, iar prietena lui va creea o Apocalipsă.

| contαbαndonαt a răspuns:

Vad un tablou, c-un peisaj, unul incert inca, asta in cazul in care te gândești serios sa intervii intre cei doi.In acest peisaj sint reprezentate trei chipuri umane, doua dintre acestea formează un cuplu, un tot, să-i spunem așa, celalalt, al treilea, reprezintă invidia/gelozia. Părerea mea, ești in plus in acel peisaj. Ești prea mica si inca imatura presupun, si deci nu ai avea ce lega cu cineva cu 12 ani mai mare decât tine, sa nu mai punem la socoteala aceea ca este deja angajat intr-o relație, alta decât fictiunea din mintea ta, in care este cu tine.

| Ezeru a răspuns:

Pai ar trebui sa te gandesti ca este mai mare ca tine cu 12 ani ( o varsta considerabila ). Nu vreau sa te descurajez, dar este o diferenta prea mare de varsta, gandeste-te ca el are o varsta, e matur si are o gandire total diferita de a ta.
Incearca sa gasesti prieteni de varsta ta.
P.S.: Nimeni nu e perfect.

| angemon500 a răspuns:

Sa nu te mai gandesti la el, el e major si tu vrei sa il bagi in puscarie?

| ℓσяєภยş a răspuns:

Este mult prea mare pentru tine, iar tu ai abia 14 ani, mai ai timp sa-ti gasesti "iubirea vietii tale".winking

| ElectronicPieces a răspuns:

Vrei sa te fu** de la vârstă asta? Nu fa o prostie si uita-l cat mai repede.

| milkaCappuccinca a răspuns:

Gindeste-te ca el cind era de virsta ta tu aveai doar 2 anisori! asa e perioada de trecere din copilarie in adolescenta, te indragostesi si suferi ca mai apoi peste citiva ani sa iti dai seama ca a fost o prostie totala ce sustineai tu ca "simti". Sunt baieti de virsta ta care ar putea sa iti ofere momente traite la 14 ani, lasa-i pe astia mari ca ai timp de ei.

| Arianna14 explică (pentru milkaCappuccinca):

Ştiu ce zici, de multe ori am încercat să mi-l scot din cap, dar în zadar. Mereu mă gândesc doar la el, am o grămadă de poze cu el în telefon şi nu pot să mă gândesc la altceva sad

| anonim_4396 a răspuns (pentru Arianna14):

Pai cum sa il uiti daca ai poze cu el in telefon?! Sterge tot ce are legatura cu el! Sa nu te mai gandesti la el va mai dura dar vei reusi pana la urma.