Pai ia fiecare intrebare in parte si gaseste-i un raspuns optimist. De exemplu:stii cand dai test, ai date fixe nu se gaseste in fiecare zi un profesor sa zica ca dai test. Daca se gaseste asta e, iei un 4 si pe urma inveti si iei un 10 si gata dar banuiesc ca nu o sa iei 4.Sa zicem ca iei 6 cu un 10 iti iese media 8. Bine am extrapolat acum pentru ca sansele sunt minime .Partea buna: O sa ai ce povesti copiilor tai
Cu ingrasatul, nu stiu sincer ce sa zic pentru ca nu am experienta cu asa ceva dar poti merge pe acelasi principiu. Cantarul iti zice exact, daca tu consideri ca te-ai ingrasat nu mananci o zi doua si gata.Ca nu mai cresti: Nici eu nu sunt inalta, dar nu mi-am facut niciodata griji.Mama zicea mereu ca femeile scunde sunt mai sexy ( banuiesc ca nu esti chiar super scunda cat sa iti faci atatea griji...). Seara intr-adevar si eu obisnuiam sa analizez tot ce am facut in ziua respectiva si sa imi punctez greselile si sa-mi fac griji pentru a doua zi pana cand am decis ca nu rezolv nimic cu asta si in loc sa ma gandesc daca am ratat vreo tema, daca mi-am facut bine ghiozdanul, daca va suna ceasul dimineata etc etc etc, am inceput sa imi imaginez o poveste (in care si eu eram personaj), ceva optimist, exact ceea ce m-ar face pe mine fericita si adormeam impacata . Ce crede lumea? Nu ma prea intereseaza doar daca admir pe cineva in mod special. Singurii cu care sunt deschisa sunt prietenii restul trebuie sa aiba ambitia sa ma cunoasca... Cam astea ar fi principiile mele (recunosc uneori exagerez cu calmul ), sper sa te ajute . Daca nu reusesti sa scapi de stres ti-as recomanda sa vorbesti cu un psiholog sau cineva specializat, nu ca ar fi ceva ingrozitor de grav sau asa, dar stresul nu e bun.
Si eu am aproape 14 ani si is cam opusu` tau dar faza e ca trebuie sa lasi complexele deoparte si sa-ti traiesti viata ` mai intens ar trebui sa nu`tsi pese prea mult de parerea celorlaltsi despre tine si ce faci u atata timp ca stii ca esti ok si faci bine ce faci
Incearca sa fi mai relaxata. si sa nu incerci sa iei vreo pastila doar u poti sa te schimi traiesteti copilaria...
incearca sa uiti de probleme distreazate, iesi cu fetele in parca. tine minte 2 cuvinte: Traieste-ti viata! nu mai fi asa stresata
Si eu eram foarte stresata in timpul scolii.trebuia sa invat si ma durea capul, deci nu retineam nimic.acum ma mai relaxez. ori stau in casa la tv sau la calc, ori ies afara cu prietenii.
Problemele mele cele mai mari sunt cele pe care le-ai enumerat su u:ma gandesc mereu ca ma ingras, si ma infometez, ori mananc dimineata, ori la pranz, iar seara nimic, deci am doar o masa pe zi.nici eu nu ma mai inalt.as vrea sa am intre 1.70-1.75.so cu ochelarii am mari probleme.am dioptrii -1.75.si eu nu prea ii port pe strada sau la scoala, ca mi-e rusine, ii port doar acasa, cand nu ma vede nimeni.
gaseste-ti o ocupatie care sa te faca fericita si sa uiti de probleme