| Sonia97 a întrebat:

Buna,am 14 ani si va rog sa imi spuneti cum trebuie sa procedez.Am un frate mai mic de 5 ani si azi am iesit cu el afara.In timp ce stateam apare miraculos o gasca de baieti. Unul dintre ei, pe care nu l-am mai vazut niciodata a inceput sa joace fotbal cu fratele meu si sa il invete ce stie si el si s-a comportat super frumos cu el.Am observat ca in timp ce se jucau se uita insistent si foarte dragut la mine. Dupa fiecare gest pe care il facea mai impresionant se uita sa vada reactia mea.Nu pot sa zic ca nu imi placelaughing deci va rog sa ma ajutati ce sa fac ca sa ne cunoastem.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai mai iesi prin locul unde l-ai intalnit si cand il vezi du-te la el si spune-i ca apreciezi ca sta cu fratele tau si apoi faceti cunostinta si ii ceri id-ul de mess ceva ca sa puteti sa mai vorbiti.

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Iesi mi des cu fratele tau pe afara si daca il mai vezi, baga-te in seama cu el

| τττ a răspuns:

Bună.
Poate doar l-ai atras puțin.
Ia-ți adio, a fost doar o privire!
Pa, pa.

| CrazyStuff a răspuns:

Incearca sa mai iesi cu fratele tau si poate te mai intalnesti cu el.winking

| asfghjklasdfghjkl a răspuns:

Parerea mea ar fi să încerci să îl gasești pe facebook... sau încearca sa vezi dacă aveți prieteni comuni iar în cazul în care aveți roagăi să-ți facă cunoștință cu acel băiat.

| Sonia97 explică (pentru asfghjklasdfghjkl):

Crezi ca nu am incercat cu faceookul dar nu l-am gasitsad oricum mersi frumos :*