Eu cred ca asta demonstreaza ca nu e serios si ca nu te iubeste cu adevarat. Ar trebui sa tina cont si de varsta ta frageda si sa te protejeze, nu sa te constranga. Eu una nu m-as uita la un asemenea baiat, sigur meriti mult mai mult
Ca e cam prea grabit. Daca vrei sa fii cu un baiat, fii cu unu de varsta ta, pentru ca astia de 19, se cred jmecheri, si te poate lua asa "tare" daca o faceti, incat sa te doara de moarte.
Daca vrei ori ii zici NU in continuare, sau il rogi sa nu mai aduca vorba de subiectu ala, ori il dai naibi si iti faci un prieten de varsta ta, care te intelege, nu ai tu ce cauta cu baieti de 19 ani, ca ala va "babardeste" si va lasa, nu va faceti iubiti de aia
Catalina ai 14 ani! am aceeasi varsta ca tine. eu nu as face asa ceva... tu nu iti dai semaa ca doar asta vrea. tu crezi ca daca se v-a intampla asta tu vei mai fi prietena cu el sau chestii de genul asta... 14-19 cam mare diferenta. eu sper sa nu fi fraierica si sa ii cazi in plasa
El doar asta vrea de las tine, asta vrea sa obtina. sex.
el nu tine la tine si chestii de genu.
e pe interes omul.
asa ca sfatul meu rupe orice legatura cu el deoarece esti mult prea mica pentru asa ceva. mai asteapta :* dupa sa u iti para rau.
Buna!
Pai, parerea mea este sa nu o faci daca nu vrei, pentru ca nici tu nu o sa te simti bine. Asta trebuie sa o faci cand te simti pregatita, si sa fii indragostita cu adevarat. Cred ca ceea ce vrea el nu e dragoste, e pur si simplu sex. Poate ca el crede ca daca esti mai mica ca si el, te poate prostii. Eu zic sa nu faci asta, mai gandeste-te. Ai suficient timp, si daca nu vorbesti cu el decat de 2 saptamani n-are rost. Se foarte grabeste si asta nu e prea ok. Iubitul meu nu mi-a propus niciodata asta si suntem impreuna de 8 luni; acum, tu decizi ce e mai bine pentru tine. Ai grija de tine.
Pa :*
Sincer, prima mea parere e ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai si impreuna sa faceti un drum pana la politie. Esti minora si ce face el este ilegal. Poti sa il ameninti si cu faptul acesta dar e pe riscul relatiei voastre.
Un mod mai bland sa il potolesti este sa il prezinti parintilor cand sunt fericiti. S-ar putea sa se simta stanjenit si sa nu mai vorbeasca atat de des despre dorintele sale.
Daca nu vrei sa faci nici pasul acesta. Roaga-l sa se opreasca. Dar fii atenta: fa-o PLANGAND! Majoritatea baietilor nu suporta sa vada o fata cum plange! Daca nu reusesti sa plangi singura, toaca o ceapa si... de aici te prinzi tu.
ATENTIE! Nu te unge cu ceapa pe ochi ca (pe langa faptul ca ustura de mori) poti orbi.
Mult noroc!
Pff.Sunt doar 2 saptamani.Nu mertia.Cautati unu mai mic.de 19 dar mai mare de 14.Ai grija de tine!:*
Paii. daca tu nu vrei sa faci dragoste cu el spune-i ca inca nu te simti pregatita sa o faci si ca vrei sa mai astepti ceva timp. iar daca nu iti place ca o spune de fata cu prietenii tai, atunci spune-i sa nu mai vorbeasca despre aceasta in public/in fata prietenilor...
sper ca te-am ajutat putin
anonim_4396 întreabă: