Încearcă să apelezi la serviciile lor specializate în astfel de situații:
=====
Kindernotruf 02622/2622
Dein Anruf ist anonym un.d wir haben Schweigepflich!
Der Kindernotruf ist
...für dich da
...rund um die Uhr erreichbar
Ruf an, wenn...
... du weder ein noch aus weißt
... es dir in der Schule mies geht
... es zu Hause Krach gibt
... du traurig bist
... du allein zu Hause bist
... sich deine Eltern scheiden lassen
... dir etwas seltsam vorkommt
... dich keiner mehr versteht
... du Liebeskummer hast
... du mehr über Verhütung wissen willst
?!?
www.kindernotruf.at
======
Österreichische Kinderhilfe
Kramergasse 1
1010 Wien
Telefon: 01/533 86 88RAT AUF DRAHT
====
Unter 147 sind wir immer für dich da!
Mit uns kannst du über jedes Problem reden. Wir beraten dich, aber verraten dich nie.
email: rataufdraht@orf.at
kundendienst.orf.at
=====
Aici ai toate drepturile pe care le ai și pe care părinții, dar și statul, sunt datori să ți le asigure:
http://www.sos-kinderdorf.at/......-Kopie.pdf
=====
Se joacă cu mintea ei, o face să creadă că nu va reuși în viață fără el. A făcut-o dependentă de el. O manipulează prin amenințări. Viața este libertate, moartea este eliberarea de libertate. S-a obișnuit să trăiască cu el, probabil se gândește că dacă îl părăsește nu va reuși în viață sau va găsi pe cineva mai rău ca el. Violența nu este normală. Un om nu este în mai multe exemplare. Suntem diferiți prin: gânduri, fapte, valori, principi, etc. În viitor nu rămâne blocată într-un moment. Nu asocia restul bărbaților cu tatăl tău. Îi este fică să plece, poate se gândește că va veni după voi. Dacă o pui să aleagă și alege să rămână nu este pentru că nu te iubește, este controlată, îi este frică, este manipulată și influențată. Este o normalitate pentru ea ca cineva să joace cu viața ei. S-a obișnuit cu violența. Traiești o copilărie nefericită, dar nu lăsa asta să-ți influențeze negativ viitorul. Dacă te tai nu-ți rezolvi problemele, doar le amâni. În viitor încearcă să eviți oamenii violenți. Nu este normal ca cineva să-ți controleze viața, corpul. Vorbește cu mama ta, dar când sunteți doar voi două. N-o vei convinge de prima dată, dar adui argumente solide/ puternice, până îl părăsește pe tatăl tău. Spune-i că îi vei fi alături mereu. Puneți ordine în gânduri. Gândește-te bine ce vrei să-i spui. Cuvintele tale trebuie să fie obiective, care nu lasă loc de interpretări, trebuie să-i spui adevărul. Spune-i că o vei susține mereu. În viață poți reuși și fără bătaie. Încearcă să acorzi atenție cânt mai puțină acestor momente neplăcute. Încearcă să nu te lași afectată de aceste întâmplări. Oamenii nu se schimbă ei arată ce pot și cine sunt cu adevărat. Ea alege dacă rămâne blocată într-un moment sau evoluează/ se dezvoltă.
Cum este situatia voastra financiara? Ma gandesc la bani, ca aici ar depind de el. Sinuciderea e un act de lasitate, sa nu te mai aud cu asa ceva. Comunicarea in familie e solutia. Trebuie sa gasesti o cale sa te intelegi cu unul din parinti si sa ajungi la un acord cu ei. Ei te-au crescut, nu uita, ca orice ar fi iti vor binele. Se poate ca uneori conflictele de la servici poate, problemele personale sa le creeze un stres aparte. Fii mai deschisa cu ei, cauta un prieten/a si nu pune tot la suflet.
Pai vad că la tine e mai greu și eu mă plâng de părinții mei... daca as avea temperatura sau mi.ar veni rău ar fi cu mine la spital sau la farmacie in secunda 2 nici eu nu.am o relație prea buna cu tatăl meu dar asta e prietenii îi alegem singuri familia ți.o da Dumnezeu, mai aștepți și tu 5 ani până când vei avea 18 ani și te muti și te angajezi la un servici ceva sau îți găsești pe cineva și te muti cu el nu știu ce să zic nu prea ai multe variante ești mica până la 18 ani mai sunt câțiva ani dar o sa vezi ce repede trec, nici tu nu.o să îți dai seama ce repede o sa treacă totul...