| MihaiGavril a întrebat:

Am 14 ani. Sunt constient ca nu ar trebui sa ma preocupe aceasta problema la varsta mea, dar as vrea sa schimb ceva acum decat sa regret mai tarziu. Sunt la un liceu de arte scoala imi ocupa 8-9 ore pe zi. (Grea e viata de artist laughing ) Intr-u la 8 dimineata nu am timp sa mananc....la scoala nu imi iau mancare... mananc doar searaaa peste ora 6 cateodata as mai manca si peste 11 dar ma abtin. VREAU NEAPARAT SA SLABESC! Nu sunt obez. sunt doar gras. aprox 65-70 kg. Am mai multe motive din care vreau sa fac asta vestimentare si "de zi cu zi". Ce ma sfatuiti sa fac? :/ Nu am timp de sport chiar daca ma duc si vin pe jos de la scoala Iar in weekenduri teme/biserica/relaxare/timpcufamilia/prieteni. Dupa cum pare ar trebui sa slabesc de la sine dar nu este asa. Imi plac mult cartofii prajiti chiar daca ma abtin extrem de mult de la ei, nu se vede deloc. Tin sa mentionez ca nu am vreo boala, probleme medicale care m-ar fi adus in aceasta situatie si in plus. cand eram mai mic eram slab apoi printra 5-6-7 am mai luat in greutate. Doar un sfat. Mersi.

Răspuns Câştigător
| Melany8 a răspuns:

Te îngrași deoarece mănînci o data pe zi și mănînci foarte mult
Încearcă să te trezești ma devreme și mănîncă fulgi de ovaz sau musli, ceai cu biscuiți sau tartine. La școală ia cu tine fructe sau biscuiți, chifle. Seara mînîncă cu 2 ore înainte de culcare. Bea 2, 5 litri de apă pe zi, principal bea de 2 ori pe zi cîte două pastile de cărbune activat.
SUCCES

| MihaiGavril explică (pentru Melany8):

Nu esti prima persoana ce imi spune asta...deci cu siguranta voi lua in considerare sfaturile. Multumesc.

| Melany8 a răspuns (pentru MihaiGavril):

Cu plăcere

2 răspunsuri: