Păi, din moment ce e pandemie, tatăl tău cumva are dreptate. Vrea să te protejeze de infecția cu COVID-19 dar dacă respecți măsurile de protecție, nu ieși cu grupuri mari (de vreo 11-12 copii) și faci tot ce-ți spun părinții, ai șanse să te lase pe afară cu prietenii. Sper că te-am ajutat! Fundă?
Sincera sa fiu, in plina pandemie, ar trebui sa fie nebuni s ate lase afara ca sa te infectezi si sapoi sa le transmiti si lor, si sa ajunga prin spitale, in stare critica sau mortala.
Asta nu-i severitate, doar o grija enorma pentru tine, protejandu-te, fiindca te iubesc foarte mult.
De distractii vei avea tot timpul din lume la vara, dupa ce trece pandemia si situatia se calmeaza in tara.
Daca stai bine si ma gandesc, avand 14 ani inseamna ca etsi in prag de cel mai important examen din viata ta: examenuld e capacitate, asa-i?
Deci Nu-i timp de distractii si irosit pe afara, cand ai tone de invatat si memorat.
Tu gandesti ca pierzi anii de joaca, ca orice copil fara mine, cand in realitate ar trebuiis a gandesti ca pierzi sansa vietii sa ajungi la un liceu foarte bun, fara de acre, nu vei putea iesii ceva bun, in viata asta.
Parintii tai sunt oameni intelepti, care fac foarte bine sa te tina in casa cu forta, atata vreme cat tu dovedesti ca nu esti constienta de importanta evenimentului care te astepta, in mai putin de 1an si care te poate marca pe viata sau distruge viitorul.
Nu-i nevoie sa-ti convingi parintii, fiindca fac ceea ce trebuie pentru tine si viitorul tau. Bravo lor!
Chiar îmi dorec sati pot da sfat dar nu știu cum sa încep măcar am citit de catev ori întrebarea ta ca sa pot face Legătura dar nici aia nu mai pot reuși tot ce pot spune este ca fa ce te face pe tine cu adevărat fericită și împlinita ai grija de tine trăieșteti Copilăria adolescenta și tot ce te face fericita cu adevărat
Dacă îți dorești ceva cu adevărat cea mai buna metoda este sensibilizatul. Părinți nu suporta sa îți vadă copii suferind. Deci plângi, plângele în față, zile tot ceea ce crezi, și tot ceea ce simți si treci din cauza lor. Doar așa le poți aminti ca si ei au fost copii si ce îți fac. Căci toată lumea tânjește sa fie fericit.