| Carlala a întrebat:

am 14 ani sunt intr-a 8a si stau in București. Ideea e ca eu vreau un iubit si nu stiu cum sa le dau băieților de intens ca ii plac., dar nici cum sa găsesc pe cineva crea ar putea fi interesat sa fie intr-o relatie

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Adica vrei nu vrei trebuie sa ai un iubit neaparat..nu?
Dar ce este cu graba asta? te prinde examenul de capacitate fara iubit?
Eu zic sa mai astepti, si va veni timpul cand vei fi remarcata de baieti..nu trebuie sa le dai tu de inteles ca esti in cautare.
Risti sa iti faci un renume care nu prea face cinste unei domnisoare.
O zi bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu te mai îngrijora așa în privința băieților, ai doar 14 ai, e timp. persoana potrivită apare atunci când e momentul, nu trebui să cauți.

| Devilgrim a răspuns:

Buna cred, o sa sune ciudat sper ca te obisnuiesti cu ce iti scriu laughing rolling on the floor

Ai 14 ani si vrei un iubit?
1) Esti prea mica mai bine punete pe invatat, o sa ai timp este 3 ani zic eu...
2)"Si nu stiu cum sa le dau băieților de inteles ca ii plac "
Iti plac mai multi baieti si vrei sa fi cu toti ca sa stii ca ai fost si tu cu mai multi baieti cu fac alte Ta*F*. laughing?
Eu zic sa astepti o sa te vada un baiat decent Daca mai exista sau de-ti plac cei normali. laughing

De ce te grabesti sa intri intr-o relatie?

Bafta sper ca ti-am luminat putin capul laughing ( scuze ca a sunat asa dar trebuie sa stii de aia ai lasat acel subiect sa astepti niste pareri )

P.S : Nimeni nu se mai gandeste sa termine scoala? laughing
Aveti timp pentru (relatii)... ^_^

| Irina31 a răspuns:

Buna, ai 14 ani si esti o copila draguta care in 2 ani isi va plange de mila si va suferi amarnic dupa 5 ani si va privi in urma gandindu-se: ce bine era daca la 14 ani imi vedeam de scoala! Asculta-ma bine: daca ai maine prieten, la cum te vad de dornica mas mira ca peste un an nu vei fi in pat cu el si ar fi foarte probabil ca in 2 ani sa fii cu burta la gura - nu ai fi prima: vecina mea de la 4 a patit-o in clasa a 8-a si si-a ratat cariera si viitorul si s-a umplut de rusine. Vrei ca viata ta sa arate asa? Daca da, succes la gasit un iubit - ofera-te pe tava. Varianta 2: mai stai linistita macar pana la 16-17 ani, intre timp citeste carti bune (cum ar fi "Barbatii sunt de pe marte, femeile sunt de pe venus") ca sa cunosti universul barbatilor, apoi indragosteste-te de un baiat de calitate care are standarde inalte si nu are abonament la cluburi, bautura sau droguri, fiti prieteni in timp ce iti faci studiile si mergi la o facultate buna, gaseste-ti un job, casatoreste-te cu el si vei fi fericita - nu te tavali in pat cu toti barbatii- nu vei avea decat durere si vei canta si tu "nu sunt doar un trofeu pe patul tau". Daca ai fi fata mea acuma ti-as da o bataie buna apoi te-as imbratisa. Te rog nu fa greseli pe care sa le regreti toata viata. Indragosteste-te, fii prietena cu baietii, cunoaste-le gandirea, dar nu-l lasa sa te atinga decat pe cel care merita - si crede-ma, baietii pana la 18-20 de ani nu prea merita. nu prea stiu ce vor si vei risca sa fii data la o parte si inlocuita de alta la scurt timp. Carlala ma doare inima pentru tine... te rog fii inteleapta.

| Ciocciocmac a răspuns:

Am 14 ani si sunt disponibillaughing))