anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 14 ani. vreau sa-mi eplicati va rog si mie 'mozolu'. prietenul meu vrea sa ma invete dar mi-e rusine. exlpicati-mi ce trebuie sa fac cand ma mozolesc.multumesc de raspunsuri

6 răspunsuri:
| DeeaNegrea a răspuns:

Http://www.videojug.com/film/how-to-kiss-someone-passionately

Nu cred in asa ceva dar poate te ajuta:P

| Daniella13 a răspuns:

Mai mult ca sigur nu ai nici macar 14 ani. si asta reiese din felul in care vorbesti. PS: super termeni folosesti!

| rebb a răspuns:

Doamne fereste. ce fel de intrebare idioata mai e si asta?! in primul rand cuvantul 'sarut' ar fi fost mai adecvat. vine de la sine, nu te invata nimeni.

| toxic_3876 a răspuns:

Moloz?straight facewtf? adica "french kiss"straight face. dupa limbaj nu ai 14 ani.straight facesi ce intrebare e asta " ce fac cand ma mozolesc?straight face"daca exact asa ti. a zis prietenu` tau isi bate joc de tine.anyway.moloz=sarut frantuzesc(desi e mai mult pasional decat moloz)straight facemoloz=ciorba de limbi. rolling eyes(PS:uita. te pe youtube la french kiss)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai sa stii ca si eu am 14 an si am avut prieten.ma rog, chestia este ca nu-i nimic de stiut...trebuie doar sa te lasi in voia sentimentelor. poate suna putin melodramatic dar asa e.adica asa a fost la mine.
te descurci tu, nu-ti fa griji

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Va place sa faceti misto de oameni asaii? glmm