Ar trebui sa il ignori, sa ii arati ca te -a ranit si sa nu mai vrei sa ai de-a face cu el. Daca esti obligata sa ii suporti compania ar trebui sa fii rece si sa ii arati ca a gresit. In astfel de situatie normal ar fi ca iubirea sa moara. Sunt insa si cazuri in care unii se incapataneaza sa iubeasca in continuare. Nu e bine deloc. Ar trebui sa stii ce vrei si sa fii sigura ca nu accepti asa ceva la persoana iubita. Ar trebui sa cauti altceva.
Daca te jigneste inseamna ca nu merita sa-l iubesti si cu siguranta el nu are aceleasi sentimente pentru tine asa ca eu zic ca nu are rost sa-ti mai irosesti gandurile, timpul cu acest baiat.Indiferent de ce ar face o fata, un baiat cu educatie nu ar jigni o fata.
Ar trebui sa il ignori complet pentru ca e clar ca el nu te place. nu umbla nicioadat dupa baieti care nu stiu sa trateze o fata, care jignesc sau care nu iti dau atentie. pot fi multi care te plac si de care sa nu stii. uita-te cu atentie. bafta!
Să îl laşi în pace.Se pare că el nu te place.Sigur vei găsi altul că eşti tinerică şi la început de drum.Succes şi baftă.
Probabil nu te-a jignit cu intentie sau probabil acum ii pare rau ca a facut-o...
Depinte cum te-a jignit
Cunosc foartemulti baieti care cicalesc fetele doar pentru ca ei le plac si nu stiu ce sa le spun
Sau din simplul motiv de a le atrage atentia
Te inteleg perfect. Am fost cu un baiat jumatate de an iar in ultimul timp tot vorbea urat desi promitea mereu ca nu o sa o mai faca. Si acesta a fost si modivul pentru care s-a terminat relatia noastra. Crede-ma. Daca un baiat incepe sa iti vorbeasca urat puen punct de la bun inceput. mai tarziu va fi mai greu.