14 ce? Ce înseamnă "acici"? De când viaţa sexuală se încape şi nu se începe? Ce treabă are mărimea penisului cu slăbitul? Pune mâna pe o carte, învaţă să scrii corect, aşteaptă să mai creşti, hotărăşte-te ce vrei de la viaţă, informează-te despre viaţa sexuală, apoi poţi să ţi-o incepi sănătos!
pa, pa.
Cum sa slabesti?
Si tu la 15 ani crezi ca e bine ce faci? Adica n`am nimic impotriva ca doar e viata da si nu ma intereseaza, dar, ma gandesc ca poate peste cativa ani vor ajunge fetele de 7 ani sa fie mame.
Ba esti bagabont? Cum morti lui sa-l ai de 8cm ma? In fine...nu te stresa ca mai creste si important e sa stii ce sa faci cu el. Referitor la slabire, fa sport, miscare cat mai multa, mananca sanatos, lasa dulciurile, shaorma si alte mancaruri grase.Eu fac baschet si imi place cum ma dezvolt fizic, iti recomand sa te apuci si tu...
)) 8 cm ) scuze dar de obicei nu rad la chestii din astea dar acum e chiar... )) cand o vedea aia ce scula scoti din pantaloni fuge imediat incodata imi cer scuze mai bine te duci la un medic specializat in chestii din astea