anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 si jumatate, parintii mei sunt plecati in Spania si eu am ramas cu mamaia care este foarte posesiva.De cate ori plec afara imi spune*iar te duci afara* si eu ies doar in weekend.Eu ies si 3 fete si 3 baietii(mai mari)si de fiecare data cand ies imi spune ca ma aranjez atat pentru ca sa ma vada ei si imi da o gramada de telefoane, daca ma duc putin mai departe ma cearta si imi spune ca nu am ce sa caut.Am iesit intr-o seara si aveam telefonul pe silentios si nu am auzit apelurile si a venit dupa mine in parc, mai-mai sa ma ia la bataie si tot timpul crede ca o mint.Nu mai suport.De cate ori se enerveaza imi zice ca o cheama pe mami sa ma ia in Spania, ca nu ma mai primeste. V a rog sa ma ajutati cu sfaturi ca sa o fac sa inteleaga ca am nevoie de mai multa libertate.PS:cand ma enervez nici eu nu ajut prea mult ca incep si eu sa tip pe langa ea pentru. ca ma innebuneste. Bunicul meu a murit de cateva luni si inteleg ca e stresata dar si inainte era tot la fel!

Răspuns Câştigător
| Kissy123 a răspuns:

Mda.poti vb cu parintii tai...s-au incerca sa ii comunici ei dar cu frumosul macar odata sa vezi si u ce zice, si sa o prinzi intr-un moment bun si sa ii spui cv de genul,, Buni...as vrea sa te rog ceva,, si apoi iti spui parerea si pe timp ea o sa se gandeasca la asta si poate o sa se schimbe
si Apropo ea icnearca sa te pazeasca si sa aiba grija de tine pentru ca mama ta e in Spania, si poate inca te mai crede mica si ca nu esti pregatita...sa zic asa
apropo
ai grija de bunica t pentru ca am o prietena care a avut! obunica care mereu o striga pe geam laughing de fata cu toti si logic ca ii era penibil si normal ca se infuria si acum i-a murit bunica si logic ca ii simte lipsa si si-ar fi dorit sa dea timpul inapoi sa schimbe lucrurilesad

pls imii dai funda?puppy dog eyes

1 răspuns:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai, si spune-le ce se intampla, o sa inteleaga si o sa vorbeasca cu ea.