La varsta asta diferenta este enorma. Tu stii mai bine daca prietenul tau cel "matur" are sau nu motive de gelozie, dar daca e asa cum spui tu, unul care nu stie sa se poarte la varsta asta nu va invata nici mai tarziu. Tu stii cel mai bine ce sa faci, analizeaza-ti sentimentele. Mie personal nu-mi place nici una din variante, nici relatia reincalzita si nici cea cu gelosul agresiv.
Nu ai citit pe net cazul fetei de 17 ani omorata de un fost prieten foarte gelos, si la ei diferenta de varsta era la fel ca voi, nu e bine sa te incurci cu tipi nepotriviti, care mai sunt si gelosi pe deasupra, faci cum vrei dar ai grija de tine
Nu, nu l-am citit! Baiatul cu care sunt, era "golan" intr-un fel, dar prietenii sai mi-au zis ca l-am schimbat radical. Nu stiu ce sa fac, deoarece ii cunosc familia si ei ma cunosc si m-as simti prost, mi-a fost alaturi cand na aveam probleme familiale.
Uite,citeste chestia asta, te rog sa ma crezi ca eu m-am ingrozit de ferocitatea oamenilor, http://www.reporterntv.ro/......stul-iubit
Acest baiat "barbat" nu poate fi numit om.
Criminal cu sange rece, acum mai nou spun de el ca era si drogat
La un party* Daca de pe acuma este agresiv verbal peste un an te considera sac de box
Da o sansa cuiva de varsta ta, decat sa iti pierzi timpul cu un golan mult mai mare care nu stie sa se poarte cu tine si sa iti vorbeasca! Daca te iubea intr-adevar, iti adresa numai cuvinte de iubire, nici vorba cuvinte urate. Gandeste clar, nu te mai lua dupa minciunile lui...
Da-i o sansa celui de varsta ta si numai crede toate povestile de fat frumos si lacrima
Deja daca tu spui ca e agresiv verbal cel de 23 de ani, nu cred ca are rost sa continui, pentru ca daca te iubeste nu te injura si nici nu jigneste. Ai putea incerca sa dai o sansa celui de varsta ta.