Dezvoltarea ta este normala, esti miniona si cu o greutate corporala adecvata. Daca vrei sa te mai ingrasi putin, trebuie sa te alimentezi rational, adica sa mananci de cel putin 3 ori pe zi, insa sa faci si ceva miscare, gimnastica pentru a-ti forma corpul. De regula, cresterea in greutate este generata de consumul a mai multor calorii decat organismul tau consuma, lucru ce conduce la depozitarea surplusului, insa acest lucru conduce la formarea unui strat adipos, ceea ce sigur nu-ti doresti. Daca in schimb consumi o alimentatie variata, cu multe legume, fructe si proteine de origine animala ori vegetala si faci sport, atunci creste masa musculara si aspectul tau fizic va fi imbunatatit. Ce-ti sugerez eu, sa te simti bine in pielea ta, sa ai grija ca organismul tau sa se dezvolte normal, sa eviti excitantele cum sunt cafeaua si alcoolul (mai ales tinand seama de varsta ta de 15 ani), sa te misti mai mult in aer curat si mai ales sa inveti pentru a-ti acumula bagajul de cunostinte care sa te plaseze pe un loc fruntas, atunci cand vei opta pentru un liceu anume din orasul tau. Stii, nu toate fetele trec "examenul" pentru fotomodele dar sa stii ca, nu toti baietii prefera fetele inalte, asa ca fii linistita, atunci cand va fi cazul, iti vei gasi si tu "alesul" tau, insa pentru acest lucru timpul este mult prea devreme. Sa fii sanatoasa, sa fii curata sufleteste, sa te respecti pe tine insuti si sa te iubesti asa cum mama natura te-a lasat pe acest pamant si mai ales, sa faci tot ce depinde de tine pentru a te realiza ca OM, acest lucru este definitoriu pentru a-ti putea realiza menirea(rostul) pentru care tu ai venit pe aceasta lume. Succes.
Melina, baga slanina de trei ori pe zi, dimineata la pranz si seara plus ceva bere cu salam si se va rezolva.
Ai tu timp sa iei in greutate
incearca sa mananci ceva mai mult... dar ai grija si ce
Melina.pentru Dumnezeu nu te grabi.vezi cu cine semeni in familie si ce perspective ai pentru viitor.fiindca de ingrasat se poate dar de slabit e jale. vr sa spun ca sotia mea era ca tine la 23.acum are 42 si pare de 15.si e invidiata de multe. trei copii si trup de silfida? pai nu e de colea.la mine e alta treaba.sunt otelar, beau zilnic 7-8 litri de sifon si dau jos dublu si tot nu slabesc.fii linistita si profita de fizicul tau.grasimile dauneaza grav sanatatii.
Nu esti slabuta, stai linistita.
Eu am 19ani, 1, 74 si 54 de kg, cam pana anul trecut si eu vroiam sa ma ingras, dar am ajuns la concluzia ca asa este metabolismul meu.
Si pttine cel mai important e sa te simti bine in pielea ta. Ce zici, o cariera in modelling nu te-ar interesa?
Pupici.
Esti perfecta, draga mea... e bine acum numai mentinete
eu am 17 ani ...1.49 si 41 Kg......de mine ce zici :"...
eu cred ca is foarte bine...
Inca de ingrasat e usor, dar de slabit e tare tare ggreu asa ca mai bine nu te grabi! o sa dovedesti!
Si eu am 13. 1.61 Si 46 de kg. Si eu sunt prea slaba. Dar stai calma ca pentru inaltimea ta esti normala. Stiu ca nu e sanatos, dar mananca McDonaldsuri, Shaorma, etc si apoi fa sport, Ai sa te ingrasi frumos ai sa vezi! Bye! :]
Buna Melina, si eu am cam aceeasi problema: am 1, 65, 16 ani si 50 kg. Eu ma consider slaba, dar toti imi spun ca sunt bine proportionata. Eu cred ca trebuie sa ti un regim strict bazat pe multe proteine si vitamine, ca degeaba mananci slanina si bei bere ca nu fac altceva decat sa iti distruga sanatatea. Cel mai bine ar fi sa consulti un medic nutritionist.
debby2000 întreabă:
ioana_9142 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andreea1095 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: