| XAzazelX a întrebat:

Am 15 ani, 175 cm, intre 63 si 66 kg.Fac sala de forta de aproximativ 4 luni.As dori sa stiu ca as putea lua proteine acum.Si daca ar exista ceva repercursiuni dupa.

5 răspunsuri:
| XAzazelX explică:

As vrea un raspuns mai complexbig grin

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Cred ca nu e momentul sa folosesti proteine sintetice.Organismul tau e in plina dezvoltare, asa ca incearca sa folosesti proteinele din alimentatie.

| XAzazelX explică (pentru Danut_Popa_1961):

Dar daca am inceput sala de acum 4 luni, imi opreste cresterea?(adica la biceps folosesc pana la 40 -peste 40 kg(cu haltera)-, la piept pana la 60 kg, la picioare peste 60 kg, si restul greutatilor pentru ceilalti muschi sunt sub 50 kg).As putea sa mai cresc stiind ca doar din toamna merg la liceu sau ar putea cumva sa ma efecteze sala si greutatile?

| Danut_Popa_1961 a răspuns (pentru XAzazelX):

Antrenamentele trebuie sa fie esalonate in functie de varsta, de greutatea ta, sub indrumarea unui instructor.In nici un caz,,fortate,,.Nu are de ce sa te afecteze,daca nu te vor sustrage de la studiu. Dupa ce te documentezi,referitor la executarea corecta, poti sa-ti mentii conditia fizica oriunde, chiar,, improvizand,, sau adaptandu-te la alte sporturi.Bafta la admitere si nu renunta la sport, indiferent de ce natura.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici este raspunsul: http://xpew.weebly.com/