anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 15 ani. am o relatie de 8 luni cu un baiat care sta la 300 km de mine. am incercat sa-mi conving mama sa ne mutam dar nu am reusit. ea tot imi spunea ca vrea sa locuiasca aici pana moare. mi-a spus ca daca vreau, pot sa plec. tin sa spun ca parintii mei sunt divortati. vreau sa stiu daca ma pot inscrie la o scoala acolo unde sta el avand in vedere ca ea mi-a dat mana libera sa plec dar fara sa semneze mama actele. poate sa semneze mama lui actele necesare pentru scoala si sa faca mutatia?

9 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Stai dq potolită și tine-te de școală, ai timp gârlă după liceu sa fugi după handralau. Dacă îi ziceam eu lui tata sa se mute sa fiu eu cu unu în liceu se pisa pe el de ras. Și eu am fost topită după tipii cu care eram în relații la distanță pe la 16-17 ani dar nu eram așa absurdă. Stai cuminte

| KattieKat a răspuns (pentru whatevernvm):

Nu ma lasam de scoala oricum. de aia am si pus intrebarea. oricum nu sunt genul de fata panarama sau ceva doar ca parintii mei is in divort etc etc si ma doare prea tare situatia si as prefera sa nu stau cu nici unul dupa deoarece tin sa te anunt ca amandoi sunt nebuni. si ma refer la faptul ca au probleme mintale. de aia voiam sa ma mut la prietenul meu, pentru ca familia lui tine la mine, le pasa de mine etc

suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca nu poate sa semneze maica sa. Si la ce e vinovata familia baiatului aluia sa te creasca si pe tine si mai ales de ce ar trebui maica ta sa ia in serios mofturile de adolescenta de 15 anisori?

| KattieKat a răspuns (pentru suntserios):

Din fericire nu sunt mofturi. am mai scris motivele, le poti citii si tu si poate o sa intelegi. vreau sa ma mut la ei pentru ca la mine in casa e un haos total, amandoi parintii au innebunit

| Ara997 a răspuns (pentru KattieKat):

Nu schimba un haos pe altul.
ce ai tu? ce "relatie "? ce decurge din ea? ce obliagatii? ce responsabilitati? ce garantzii?
uita te la ai tai si invata :
stai o viata langa un om, luat cu cununie cu acte cu martori cu popa, ai copii cu el, vb aia ai mincat un sac de sare cu omul ala si la un moment dat intri in razboi cu el si cu bine observi, mai faci si victime colaterale (adica tu).
si tu crezi ca un pustiulica de peste mari si tzari o sa ti ofere protectie si siguranta intr-un cuvint marea cu sarea...
stai linistita, ai tai or sa rezolve cumva disputa, nu esti tu de vina, concentreaza te pe scoala si ..asteapta sa treaca valul.
fa-ti un viitor, educatia in general iti ofera o sansa sa-ti schimbi viata. numai bine!

| suntserios a răspuns (pentru KattieKat):

Nu stii pe ce lume traiesti daca ai.impresia ca la 15 ani e cazuk sa te muti peste parintii altui copil pe care nici macar nu il cunosti ci doar ai impresia ca sunteti intr-o relatie

| sofisis a răspuns:

Doamne fereste fetita...serios, cum sa fii atat de egoista si imatura?
Cum adica sa ii ceri mamei tale sa se mute ca sa fii tu cu handralaul?
Cred ca radeam o saptamana.
Nu ai unde sa pleci fara acordul ei. Si cam cum vezi tu lucrurile? Te sustin financiar ai lui? te-au castigat la loz in plic sau cum? laughing)
Este atat de deplasata gandirea ta ca efectiv am ramas masca

| Kiitra a răspuns:

Salut! Nu o sa se intample asta pentru ca mama ta nu o sa te lase. E constienta ca nu ai unde pleca fara semnatura ei (institutii publice) iar faza ca te lasa sa pleci e doar vrajeala pentru a evita viitoarele certuri cu tie. Trebuie sa o intelegi si pe ea ca nu e usor sa te muti, mai ales ca nu are pe cineva langa ea. Ai grija ce faci cu iubitu tau. Sansele sunt foarte mari ca el sa te insele. Aaa, si un motiv ar putea fi ca mama ta sa se gandeasca daca nu o sa va intelegeti si va despartiti trebuie sa o intelegi si pe ea!

| KattieKat a răspuns (pentru Kiitra):

De inselat nu inseala. nu e genu. ideea e doar ca parintilor mei nu le pasa de mine de aia imi spun sa ma duc.