Daca eram in locu lui iti dadeam jet maxim si extrem, si un show de nu mai ieseai din casa de rusine
Daca nu iti doresti o relatie pui punct si gata, fara spectacol si prosteli din astea ca nu se stie cand iti gasesti nasu
Bună.
Cred că mai bine ai înceta să te mai joci cu el aşa şi să te maturizezi niţel. Nici tu nu ştii bine ce vrei, serios.
Dacă ţii la el şi toate merg bine şi-ţi convin asta, de ce să vrei să vă certaţi aiurea, şi doar pentru tu că tu vrei asta? Nu înţeleg.
Anyway, şi eu m-aş sătura dacă prietenul mi-ar face din astea. adică, nu e ok.
Dacă mai vrei să fii cu el, cere-ţi scuze şi spune-i şi tu că simţeai nevoia să fii singură o perioadă sau ceva de genu.
Baftă!
Ai greșit draga mea și acum e momentul când îi spui sincer că ai greșit.
Dă încă o șansă relației voastre, nu da cu piciorul.
Dacă-l iubeşti de ce-ţi baţi joc? Cu orgoliul nu rezolvi nimic. Poate a greşit el la început, dar tu ai greşit mai mult. El te iubeşte dacă s-a întors de atâtea ori la tine şi tot el ţi-a spus că te iubeşte şi ultima oară. E vina ta că nu-ţi mai răspunde şi că nu te mai bagă în seamă, poate s-a săturat de tine şi de toanele tale.
Eu stiu ca adolescentele nu prea stiu ce vor dar tu cred ca ai probleme psihice
Draguta, zici ca-l iubesti, da? Atunci care mai e problema? Du-te dupa el sau vrei sa-l lasi sa-ti scape. Alege:cu el sau fara el. Eu zic ca iti e mai bine cu el din cate spui. Lasa copilariile, nu mai cauta motive de cearta si traiti o poveste de dragoste impreuna care sigur va fi cea mai frumoasa daca nu mai strici lucrurile.
Nu stiu ce a fost in mintea ta cand ai facut lucrurile astea. Rar mai gasesti un baiat asa. Cred ca cel mai bine ar fi sa lasi orgoliulk la o parte, sa il suni si sa vorbiti. Ar fi cazul sa te maturizezi si sa apreciezi tot ce ai langa tine pana cand nu va fi prea tarziu.
Bună.
Doamne, nu te înţeleg, pe bune. Dacă ştiai că te iubeşte, de ce găseai motiv de ceartă zilnic? . Poate el a fost aşa la început pentru că probabil a suferit în trecut şi vroia să se asigure că tu eşti altfel şi ai fost altfel. Tu ai greşit, dar s-a săturat şi el să cauţi motive de ceartă zilnic şi s-a săturat să te tot ierte pentru prostiile din capul tău. Îl iubeşti, da. Dar ştii care-i faza, este prea târziu să te mai ierte de alta 1000000 oară. Părerea mea, dacă vrei să te împaci cu el, dovedeşte-i că îl iubeşti, nemaifăcând " fente " zilnic.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : mr_kydutz
Bai, scuze ca incep asa, da esti chiar prostuta?! Cum sa faci asa? Ce-i in capu tau? Deci tot tu provocai certurile, si acum tot tu astepti? Jalnic!
I-am zis ca o sa ma schimb si tot asa! si am incercat sa-l sun alatdaieri. nu mi-a raspuns?! de 3 ori l;-am sunat. ce pot face mai mult de atat?
Sincer sa fiu, mai incearca, dar nu poti la nesfarsit, asa ca, daca tot nu merge lasa-l, ca si asa iti bateai joc de el intr-un fel!