anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 15 ani.si am un an cu actualul iubit.si inca nu am facutxxx.as vrea un sfat. daca o sa mai fim impreuna.la ce varsta ar trebui sa fac ceva cu el?big grinbig grin

Răspuns Câştigător
| angel09 a răspuns:

Buna! pai depinde de ce varsta are iubitul tau, de cat de pregatita te simti si mai ales de sentimentele pe care le aveti unul pentru celalalt.Sexul aduce cu sine multe responsabilitati si poate distruge o relatie frumoasa...iar o fata cu cat se lasa mai greu cu atat va fi mai apreciata, odata ce iubitul tau va obtine acel lucru de la tine nu va mai vedea nimic deosebit si in timp isi va cauta alt obiectiv.Asteapta...asa vei simti cu adevarat cand e momentul potrivit.

5 răspunsuri:
| CollaCuLamaiie a răspuns:

Pe la 17 -18 anihappy

| ianis112 a răspuns:

Nu exista o varsta pentru asa ceva. Pentru unii e bine la 18 pentru altii la 14. Cand te vei decide foloseste prezervativul neaparat!

| EyeCandy a răspuns:

18 ani happy

| lcmbobovl a răspuns:

Daca esti dezvoltata nu conteaza varsta. Dpdv medical cand ti-a venit ciclu, atunci esti dezvoltata.
DAR eu iti recomand s-o faci cand simti nevoia, cand il doresti pe respectivul.

| scarletjo a răspuns:

Buna! Indicat ar fi sa mai astepti macar un an. Cand vei dori sa faci ceva cu el este important sa te simti pregatita fizic si psihic si sa discutati desprce ce metoda contraceptiva folositi. Dupa ce iti incepi viata sexuala trebuie sa mergi la ginecolog macar odata pe an.