| andramaria200 a întrebat:

Am 15 ani si am un iubit care are aproape 17. Acum 2 zile am fost intr-o excursie peste noapte cu cei de la liceul meu, inclusiv el. Erau camere cu cate 6 paturi si noi am dormit in aceeasi camera si era si un adult insotitor care dorme in camera cu noi. Cand toata lumea pareaca sa doarma,pe la 23, iubitul meu a venit in patul meu si a inceput sa ma sarute(mai facusem noi asta),ceea ce a urmat insa m-a surprins. A coborat sarutand-mi gatul si usor,usor a ajuns la sani(nu purtam sutien). A inceput sa ii linga si sa ii suga,sa se "joace" cu ei. L-am oprit cat de repede am putu si l-am rugat sa inceteze deoarece nu era nici timpul(nu ma simteam pregatita), nici locul pentru asa ceva. Acesta a continuat fara nici o remuscare chiar punandu-mi mana pe genitale si incepand sa maseze acolo jos. Cum am simtit m-am ridicat cat de repede am putut si m-am dus la baie. Cand m-am intots acesta era in patul lui. Urmatoarea zi m-a evitat si nu a vorbit cu mine. Ma simt foarte prost dar am fost ingrijorata pe moment si nu doream ca situatie sa inainteze pentru ca stiu de ce e in stare un baiat de 17 ani cand e excitat iar eu avand doar 15 ani situatia e mai complicata. Ce ar trebui sa fac? Se sa ii spun?

Răspuns Câştigător
| DevilHse a răspuns:

Nu stiu daca ii poti tine acum discursuri sentimentale despre relatia voastra. El trebuie sa priceapa ca exista o diferenta de varsta intre voi doi si trebuie sa respecte asta. Te iubeste. Insa exista si o urma de egoism in toata treaba asta, in incercarea de a profita de relatie. Probabil acum ai fi capabila sa risti sa te culci cu el, doar pentru a-l impaca. Probabil orgoliul sau a fost ranit sau asa ceva si daca nu ii vei explica CLAR cum sta situatia, va putrezi probabil in mentalitatea lui imatura si se va autopropulsa spre o tarfa, care sa ii satisfaca toate aceste cereri hormonale. Eu sa fiu in locul tau, i-as spune exact asa: "Nu ai niciun drept sa te superi. Imi dau seama ca nu esti in stare sa realizezi diferenta noastra de varsta, deci incep sa ma gandesc daca e bine sau nu sa continuam. Daca iti pasa de mine, vei pricepe ce iti zic acum. Daca nu, ceau.", si toate astea pe un ton cat mai dur, care sa il faca sa inteleaga gravitatea situatiei.
Ori o sa priceapa ce ii zici si o sa incerce sa te impace.
Ori o sa iti ceara sa va despartiti si atunci vei sti sigur ca nu e cel potrivit.
Succes! happy

1 răspuns:
| dana12848 a răspuns:

Daca un om nu e in stare sa-ti respecte decizia inseamna ca nu te respecta deloc... si vrea doar un singur lucru de la tine sex