La 15 ani si cu istoricul tau, chiar ca nu ai ce cauta singura la plimbare prin oras!
Ai dovedit ca nu s epoate avea incredere in tine si mamei ii este frica sa nu te arunci asupra alcoolului sau a altor tentatii. Esti micuta si imatura, la varsta asta fiind extrem de usor de corupt si sedus, deci vulnerabila.
Masura mamei de a te tine in casa, sub supraveghere este foarte buna, ai nevoie de cineva sa te tina sub control, cineva de care sa te temi si care te poate educa.
Nu-i nevoie de pshilog, este nevoie sa uiti de iesirile si tentaiile de afara, focusandu-te pe invatat, care-i de fapt unica ta indatorire la aceasta varsta!
Trebuie sa îi recâștigi încrederea. Procedează asa pentru ca ii este teama sa nu pățești ceva rău. Nu din răutate, ci din iubire se comporta asa.Fii ascultător, spune-i ca apreciezi ce face pentru tine și învață să fii responsabil în sarcinile pe care ți le da.Comunica sincer cu ea și spune-i ceea ce simți. Iar cu timpul vei reuși sa obți mai multă libertate.Nu uita, poarta-te cinstit în toate.
Esti fata? Si ai intrat in coma alcoolica? Daca ai fii copilul meu m.as comporta exact ca ea cred...pentru o perioada cel putin.Dar din ce ai zis tu se intelege ca era proasta si inainte sa tragi tu la masea si era cam aceeasi situatie deci 50% sau mai mult eu as zice ca e vina ei.Ce pot eu sa te sfatuiesc e sa incerci sa calmezi apele si sa astepti inca 3 ani pana scapi de ea.Si nu mai bea Pare greu dar crede.ma ca trece repede.Bafta!