| divyanka_7923 a întrebat:

am 15 ani si e ceva ciudat ca nu am prieten(iubit)? funda-parerea fiecaruia conteaza

8 răspunsuri:
| Nastia a răspuns:

E ciudat doar ce crezi tu ca e ciudat.fiecare are un alt "ciudat"in minte.Ciudat nu e nimic.doar tu decizi ce faci cu viata ta.nu iubitul te pune in lumina in viata.frumusetea si inteligenta valoreaza mai mult.

| Missy a răspuns:

Nu,nu este nimic ciudat. Iti faci un prieten cand simti ca esti pregatita indiferent de varsta. Poti sa ai si 20 de ani si sa nu ai prietenhappy Totul depinde de tine.

| maryngeorge a răspuns:

DE ce sa fie ciudat eu nu cred ca este ceva ciudat doar ca nu ai gasit pe cineva cu care sa te intelegi atat de bine incat sa ai un prieten nu srie nicaieri ca la 15 ani trebuie sa ai prieten, stai linistitawinking

| Kristtine a răspuns:

Lasă că nu e nimic grav mai târziu o să îl întâlneşti pe alesu inimii talebatting eyelashes Acum bucură-te de libertate. happy Nu e obligatoriu să ai iubit de la vârsta asta!

| Kalyn a răspuns:

Nope, si sincer ma bucur pentru tine ca ai scapat de probleme(dupa 2 ani jum de relatie stresanta, pe care am acceptat-o totusi din respect si pentru ca veadeam partea plina a paharului, au urmat inca 9 luni in care nu m-ma mai simtit in largul meu langa fete) acum de vreo 3 luni am inceput din nou sa "flirtez" si eu cate un pic dar sunt atent sa nu mai fac greseala aceea din nou si inca nu mi-am gasit nicio iubita cu care sa pot avea o relatie de oameni normali. deci e ok daca nu ai gasit pe nimeni potrivit incahappy

| Kalyn a răspuns:

...chestia asta s-a intamplat la 16 ani si ceva si momentan am 18 implinitihappy

| claudiu_4817 a răspuns:

Ciudat nu fiecare din noi au avut iubiti dupa o anumita varsta, uni mai repede de 15 an, altii dupa 15 ani, altii la 16, 17, etc. Dragostea cand te loveste nu te intreaba cati ani ai sau daca esti pregatit

| AndreeaAnd a răspuns:

O sa ai cand o sa fii pregatita