| larisa18953 a întrebat:

Buna,am 15 ani si eram intr-o relatii cu un baiat pana ieri relatia durand aproape 1an si 8 luni,sa va explic de ce nu mai exita acea relatie. Ieri am plecat cativa prieteni la un gratar, eu cu varmea am plecat la wc si cand ne-am intors ce sa vad?, presupusul meu iubit era caare peste cea mai buna prietena a mea se gigiuleau si nu stiu ce mai faceau ei acolo cand ma-u vazut el s-a dat jos dupa ea.i-am zis ca terminam ori ce relatie sa ramana cu ea.El ma suna incontinu sa imi zicea ca pe mine ma iubeste si cu ea nu are nimic.am facut bine ce am facut? sa ma mai impac cu el? astept pareri va rog frumos.

Răspuns Câştigător
| Adda0a0 a răspuns:

Daca el era calare peste cea mai buna prietena a ta cred ca ai facut bine. si nici cu ea nu cred ca mai ai ce discuta.
cand pleci tu la wc sta calare peste ea, cand tu nu esti deloc ce mai face?
dupa ce a vazut ca nu e de joaca cu tine normal ca te suna non-stop.
tu faci ce vrei si ce simti dar parerea mea e ca ai procedat corect!

2 răspunsuri:
| Gabitzzza a răspuns:

Ai procedat corect dupa parerea mea, dar totusi nu inseamna ca trebuie sa faci o drama din asta. Nu fi trista viata merge inainte si de data asta fara el, gandeste-te ca nu e vina ta si nu tu ai ales asta. 15 ani am si eu, dar nu am trait nicio iubire mi se pare o varsta prea frageda, o varsta in care pot fi usor pacalita ca apoi sa regret toata viata. Dupa parerea mea nu mai lua lucrurile asa in serios si mai bine sa incerci sa uiti acest baiat! happy

| alexandra96alle a răspuns:

Mai bine zis presupusa pRIETENA A TA, SI DA, cred ca ai facut bine