Daca vrei ceva palpitant iti sugerez romanele politiste ale lui Agatha Christie.Sigur le gasesti la biblioteci sau librarii
Bună. Foarte bine ca citesti, si mie imi place sa citesc. Ai putea citi Sotia calatorului in timp, de Audrey Niffenegger, e o carte absolut superba.
Amurg, Luna Noua, Eclipsa, Zori de zi, de Stephenie Meyer
Jurnalele Vampirilor: Trezirea, Lupta, Furia, Reuniunea, Caderea noptii, de L. J. Smith
Lucy Sullivan se marita, de Marian Keyes
Chinuieste-i pe copii, de John Saul
Cartile de Agatha Christie, eu am citit vreo 14, cam asa. - Ucigasul ABC, O crima anuntata, cei cinci purcelusi, crima din orient express, pisica printre porumbei etc., toate sunt faine si au actiune si mister.
Lolita, de Vladimir Nabokov.
Spor la citit! O zi bună
Buna :* Si eu am tot 15 ani, asa ca iti voi spune 2 carti pe care le-am citit in vacanta aceasta si mi-au placut extrem de mult :
1. The Last Song (Ultimul Cantec) de Nicholas Sparks (este vorba chiar de prima iubire, conflictul dintre o adolescenta si parinti; este foarte frumoasa cartea si chiar a ramas in inima mea; te invata sa pretuiesti tot ceea ce ai )
2. Nu plange sub clar de luna de Heather Davis (este geniala. Are momente in care te tine cu sufletul la gura; este tot despre adolescenti-iubire; am citit-o intr-o singura zi, si are 300 de pagini, chiar este captivanta )
Te pup Spor la citit :*
Exact. mihail drumes scrie cele mai frumoase carti de dragoste. in afara de sta, iti mai recomand si Pururea tanar- trobert tine; invitatie la vals, scrisoare de dragoste - mihail drumes, si de genu asta.
Elenastoica9 întreabă: