| snooky97 a întrebat:

Am 15 ani si in vara am fost cu un tip ft dagutz, pe caae chiar l-am placut, insa mi-a dat papucii dupa o saptamana, din cauza unor problema mai vechii.Am fost distrusa cateva zile si mi-a revenit cu greu, si nu l-am mai vazut vreo 5 luni, cand a inceput sa vb cu cea mai buna prietena a mea, nu o place, fiindca e cam uratica, dar merg mai mereu la fumat impreuna.Mereu plang si cateva ore fiindca imi aduc aminte de el si imi este dor de el, dar el nu vb cu mine, si nici nu ma baga in seama, decat ft rar. Ce sa fac ca sa-l uit(nu veau sa int pe altceva findca nu imi placesa socializez)cum as putea sa il fac sa se intoarca la mine? HELPcrying(

1 răspuns:
| Maraaaaa a răspuns:

Daca nici nu te mai baga in seama inseamna ca nu te-a meritat. Stii tu, uneori nu trebuie sa punem sufletul pe tava unei persoane, cand nici nu suntem sigure de ce vrea sau ce simte acea persoana pentru noi. Stiu ce simti, pentru ca inimii nu ii poti dicta si nici impune pe cine sa placa sau nu, dar nu se merita sa plangi. Uneori viata te incearca, vrea sa iti arate partile bune si rele ale unei relatii de lunga sau scurta relatie...lasa timpul sa-si rezolve treaba, pana atunci, traieste-ti viata ca una ai, ca toate se repeta, dar viata niciodata! Te pup.