Fi naturala.Nu incerca sa iesi in evidenta printr-un comportament aiurea, dandu-te pe langa cei care iti sunt simpatici, fi increzatoare in tine si nu ceda oricui, asa le vei arata tuturor ca esti... un diamant neslefuit. Cel care merita intr-adevar si va tine la tine, va fi acela care va sti sa te aprecieze la adevarata ta valoare. Nu e bine cand cineva se indragosteste de ceea ce vrea celalalt sa para. Nu te poti indragosti de o masca. Pa-pa
Asteapta-l pe cel ales, parerea mea. Nu cred ca merita sa dai stai cu un baiat doar pentru ca si pritenele tale au unul. Nu merita sa te joci cu sentimentele tale. Nu ai de ce sa te simti pe dinafara... gaseste-ti alte colege/prietene cu care sa iesi, cand celelalte sunt "ocupate". Daca ai un baiat de care iti place, alfel sta treaba, incearca sa te imprietenesti cu el si sa-i dai de inteles ca il placi. Evita smecherasii si baietii care au deja iubita.
Asa eram si eu [acu vreo 3 ani] dar pana la urma mi-am dat seama ca nu are rost sa ma tot complic atata, daca e sa fie o sa fie..si peste cateva luni s-a intamplat
Cu cat cauti mai mult, cu atat o sa gasesti mai greu!
Eu am 15 ani si nu am un iubit inca si nici nu am avut...sunt in generala inca in a8a dar astept momentul potrivit...eu te admir pentru faptul ca nu esti o "usuratica" totul o sa fie ok...nu te lasa dusa de val pentru ca multi iti ranesc sentimentele...fii cat mai naturala... te pwpik dolche :* si bafta
AM 16 ani si nu am avut deloc
si nu ma ingrijorez,., stiu fete care au av dupa 18 ani si acum sunt mult mai fericite. de fapt eu cred ca nu am av deoarece nu am av curajul ca sa zic da cred.mereu ma gandeam c va spune ala sau aia. si am facut prost.nah. poate va veni si la mine in 2010 c anul acesta numai e nici o sansa. Eu ca sa glumesc pe tema asta am facut un pariu cu o prietena fff buna k nu am timp de 2 ani si a trecut deja peste jumatate de an.
si oz.
nu e asa. degeaba e decolteu.
anonim_4396 întreabă: