| Vehemenceee a întrebat:

Am 15 ani si la inceputul verii am cunoscut un baiat de care a inceput sa-mi placa.Acum o saptamana cand am crezut ca nu va fi nimic intre noi m-a sunat intr-o noapte si am iesit impreuna si vorbeam foarte mult. Apoi intr-o zii am iesit cu un amic fapt pentru care celalalt s-a suparat foarte tare si a spus ca nu mai avem ce vorbii si ca a vrut ceva serios cu mine, dar ca sansa s-a dus.Am incercat timp de 3 zile sa il conving sa ma ierte, dar nici un rezultat.Desi i-am zis ca nu s-a intamplat nimic cu amicul acela tot nu mai vrea nimic. El are un stil sa umble cu mai multe fete. dar vrea sa se schimbe si acum imi spune ca pana nu se hotaraste cu cine ramane...ramanem doar amici. Dar nu inteleg pana sa ma vad cu amicul acela vroia ceva serios cu mine. iar dupa imi spune ca nu stie ce sa aleaga iar in seara asta mi-a spus ca sa nu-mi mai fac vreo speranta pentru ca nu putem fii impreuna.In cazul aceste ce a fost cu zilele in care vroia sa iesim si asa? Va rog spuneti-mi ce ar trebui sa fac... tineti cont ca tin foarte mult la el si nu vreau sa renunt asa usor!

Răspuns Câştigător
| elisabethia a răspuns:

Trbuie sa vorbesti cu el fata in fata si sa il intrebi despre acele zile si sa-i zici ca nu e nimic intre tine si amicul cu care ai iest si sa-i zici ca ti la el cu adevarat si ca inseamna foarte mult in viata ta, asa il vei lovi in punctul sensibil si nu trebuie sa te dai batuta.

| Vehemenceee explică (pentru elisabethia):

Doar ca el nu prea mai vorbeste cu mine.

2 răspunsuri:
| Vehemenceee explică:

Doar ca nu prea mai vorbeste cu mine...