Imi pare rau pentru tine. Daca te iubea cu adevarat, trebuia sa aiba incredere in tine, ca doar pe asta se cladeste o relatie.Si tu daca il iubeai pe el, nu trebuia sa te cuplezi cu altul, pentru ca tot tu ai de pierdut.Gandeste-te ca ii frangi inima baiatului ala cu care esti acum si va crede ca ai profitat de el.Pe fostul tau iubit,lasa-l o vreme, pana se mai linistesc apele. Spune-i gen : "Si cum vrei sa iti demonstrez ca pe tine te iubesc?". Deci, bafta
In nici un caz nu ii mai arata ca iti pasa...Asta e placerea baietilor sa vada o fata ca se plimba dupa ei.incearca sa il ignori asa cum face si el pentru ca el a gresit primul si u intr-un fel te`ai razbunat.dar sa stii ca de multe ori razbunarea nu e buna.cand il vezi fa altceva numai nu il mai baga in seama INDIFERENTA doare cel mai tare! Sincer.nimic altceva poti sa stai q 100 k lui nu`i pasa odata ce tu tot pe el il cautiii! Fa si tu la fel cum face el si inceraca sa il uiti.din ce ai zis tu nu e pentru tine.o sa suferi si mai mult mai incolo Bate fieru cat e cald! pur si simplu lasa`l sa creada ce vrea si arata`i INDIFERENTA! Nu mai plange ca tampita dupa un baiat eu stiu din propria experenta nu se merita. daca u plangi dupa o relatie de 1 luna eu ce sa zic 3 ani si acum nici macar nu ne mai vb absolut nimic.q toate k inca mai avem sentimente da` asa e cel mai bine.Bafta si ai grija de tine.si nu mai plange pentru orice nimic.mai bine ai avea grija de relatia de acum.:d