| alexandrastietotul a întrebat:

Buna
am 15 ani si ma numesc Alexandra
dau funda
am si eu o problema, acum ceva timp, am stat cu un baiat vreo luna, ne-am inteles super, ei intr-o seara am primit un sms de la o fata cu "cf printeso. pup" si i-am zis si lui, si a zis ca nu, ca nu este sms de la ana si ca este de la un baiat, ana nu mai are tel sa vb cu el, si am sters sms din greseala, el acum nu ma crede si zice ca l-am inselat, nu ma crede ma ignora, ei ne-am des. duminica seara, am aflat ca el de cand sa des. de mine, se duce peste tot pe la fete, o seara la una o seara la alta, eu n-am enervat si mi-am facut prieten, adica baiatul acela a zis ca`i place de mine, si sa stau cu el, m-a rugat, etc.etc. ei acum stau cu acel baiat, dar nu simt absolut nimic pentru el, nimic, stateam azi si plangeam si ma uitam la pozele cu mine si cu fostul meu prieten, cand iesi de la scoala, l-am sunat, si mi-a zis sa nul mai sunm sa-l sun pe prietenul meu, ca nu mai are ce discuta cu mine, si i-am zis ca tin la el, si ca-mi este dor de el, si a zis ca am prieten. si tot asa, cand am ajuns acasa de la scoala i-am trimis sms ca "cf. pup" si a zis "bine. pup" l-am intrebat "te-ai mai gandit. pup"? a zis "la ce? pup." i-am zis ca la "ca tin la tine, si`mi este dor de tine. pup." si a zis "ha.ha.ha ai gagik. pup" i-am zis ca "pe el in vreau, ca nu simt nic pentru gagikamio. ca pe el il vreau... pup" a zis " eu nu te vreau, lasa-ma in pace. pup"... nu stiu ce sa ma mai fac. tin enorm la el, cecredeti ca ar trebui sa fac? sau sai trimit un sms, dar ce sms? va rog va implor ma ajutati.,? funda+vot

3 răspunsuri:
| catalin188 a răspuns:

Daca el nu te vrea nu ai ce sa faci
uital

| IngerAlb a răspuns:

Imi pare rau pentru tine. Daca te iubea cu adevarat, trebuia sa aiba incredere in tine, ca doar pe asta se cladeste o relatie.Si tu daca il iubeai pe el, nu trebuia sa te cuplezi cu altul, pentru ca tot tu ai de pierdut.Gandeste-te ca ii frangi inima baiatului ala cu care esti acum si va crede ca ai profitat de el.Pe fostul tau iubit,lasa-l o vreme, pana se mai linistesc apele. Spune-i gen : "Si cum vrei sa iti demonstrez ca pe tine te iubesc?". Deci, bafta

| Cristina_5547 a răspuns:

In nici un caz nu ii mai arata ca iti pasa...Asta e placerea baietilor sa vada o fata ca se plimba dupa ei.incearca sa il ignori asa cum face si el pentru ca el a gresit primul si u intr-un fel te`ai razbunat.dar sa stii ca de multe ori razbunarea nu e buna.cand il vezi fa altceva numai nu il mai baga in seama INDIFERENTA doare cel mai tare! Sincer.nimic altceva poti sa stai q 100 k lui nu`i pasa odata ce tu tot pe el il cautiii! Fa si tu la fel cum face el si inceraca sa il uiti.din ce ai zis tu nu e pentru tine.o sa suferi si mai mult mai incolo Bate fieru cat e cald! pur si simplu lasa`l sa creada ce vrea si arata`i INDIFERENTA! Nu mai plange ca tampita dupa un baiat eu stiu din propria experenta nu se merita. daca u plangi dupa o relatie de 1 luna eu ce sa zic 3 ani si acum nici macar nu ne mai vb absolut nimic.q toate k inca mai avem sentimente da` asa e cel mai bine.Bafta si ai grija de tine.si nu mai plange pentru orice nimic.mai bine ai avea grija de relatia de acum.:d